Hitradio Center z novim voditeljskim parom

Hitradio Center z novim voditeljskim parom (foto: promocijsko gradivo (Hitradio Center)) promocijsko gradivo (Hitradio Center)
17. 9. 2020 Promocijsko sporočilo

Na Hitradiu Center so september začeli z novim jutranjim šovom.

Vaša družba na poti v službo bosta odštekana pevka Anabel, ki jo lahko že nekaj mesecev poslušate tudi kot radijsko voditeljico, in pa znana Instagram faca Alen Podlesnik.  Na vprašanje, kaj meni o svojem sovoditelju, ki ga Instagram pozna kot »uradnega unboxerja Republike Slovenije«, je povedala:

"Všeč mi je, da ne zna pet, plesat ali igrat kakega inštrumenta, tako da ga vsaj v  tem prekašam,  na Instagramu  namreč precej bolj »raztura« od mene. Mi je pa super, ker je kljub temu, da je 12 let starejši od mene, precej manj zrel. Tak otročji in zelo zabaven preprost fant je in res se veselim dela z njim."

promocijsko gradivo (Hitradio Center)

Kaj pa o Anabel meni Alen:

"Ne vem, na živce mi gre (smeh). Najbolj mi je zabavno, da ona misli, da je bolj zrela od mene, ker že cela dva meseca skrbi za dve mački. Okej, šalo na stran – Anabel je top punca. Pije pivo, nosi široke hlače, ampak ne ogromno mejkapa … Pač, top punca. Šalo na stran, Bela je totalna faca in vsak dan imamo na radiu zastonj koncerte! Jutra na Hitradiu Center bodo z njo ful zabavna."

Glede na to, da sta oba voditelja zasvojena z družabnimi omrežji, pa lahko pričakujete veliko zabavnih vsebin tudi na Instagramu, You tubu in Tik Toku Hitradia Center.