HONOR končno v Sloveniji!

HONOR končno v Sloveniji! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 11. 2021 Promocijsko sporočilo

Prvi model HONOR 50 zdaj tudi pri nas.

Globalno tehnološko podjetje HONOR se je vrnilo na slovenski trg z novim pametnim telefonom Honor 50. Poleg tega, da ima naprava prednameščene vse Google mobilne aplikacije, navdušuje tudi z nevsakdanjim dizajnom in inovativnimi možnostmi za vloging (video blog). HONOR 50 tako postavlja vloganje z mobilno napravo na višjo raven.  

Promocijsko gradivo
Vloganje s petimi kamerami kot za šalo

Sprednja, 90-stopinjska  širokokotna kamera z 32 milijoni slikovnih točk uporabnikom omogoča, da na svojih fotografijah in videoposnetkih zajemajo v kader še več ljudi in neposredno okolico. HONOR 50 se ponaša s profesionalnim skupkom štirih zadnjih kamer. Glavna kamera je opremljena z ločljivostjo 108 milijonov slikovnih točk, širokokotna kamera z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih točk ter dve kameri, makro in globinska, ki sta opremljeni z ločljivostjo dveh milijonov slikovnih točk, kar uporabnikom omogoča zajemanje izjemno jasnih in podrobnih fotografij in videoposnetkov, tudi ponoči.

Kamera daje uporabnikom izredno fleksibilnost pri snemanju vsebin iz različnih zornih kotov.  Preklapljanje med šestimi načini snemanja videoposnetkov, kot je na primer sočasno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero, zagotavlja uporabnikom izkušnjo, ki je običajno rezervirana za profesionalce. Poleg številnih funkcij za zajemanje posnetkov, je uporabnikom omogočeno, da uporabijo beauty mode (lepotni način), zajemajo fotografije med snemanjem in uporabljajo vnaprej pripravljene video predloge za pripovedovanje zgodb preko svojih posnetkov.

Hitra procesor in polnjenje

Telefon Honor 50 poganja mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 778G 5G, kakovosten zaslon s 16,7-centimetrsko oziroma 6,57-palčno diagonalo pa lahko izrisuje slike s frekvenco 120 hercev na sekundo. HONOR 50 razpolaga še z baterijo kapacitete 4.300 miliamper ur s podporo hitremu polnjenju moči 66 vatov, ki omogoča, da se baterija napolni do 70 % v samo 20 minutah s pomočjo priloženega polnilnika. Piko na i daje prednameščeni mobilni operacijski sistem Android 11 z uporabniškim vmesnikom Magic 4.2.

Promocijsko gradivo
Čudovite barve

HONOR 50, ki je zasnovan tako, da zadovolji vse zahteve modno osveščene množice, presega običajne barve. V Sloveniji bo na voljo v barvi Frost Crystal, ki se zgleduje po snežnih kristalih in ustvarja sanjski, diamantu podoben učinek ter HONOR Code, inovativni barvni shemi, ki vključuje logotip 'HONOR' na zadnji strani telefona, v kombinaciji z elegantno smaragdno zeleno barvo Emerald Green in brezčasno Midnight črno.

V Sloveniji bo HONOR 50 na voljo od 15. novembra. Priporočljiva cena za zmogljivejšo različico HONOR 50 (8 GB sistemskega pomnilnika in 256 GB prostora za shranjevanje podatkov) je 599 EUR, za Honor 50 (6 GB in 128 GB) 529 EUR.

Novo pesem znamke HONOR, Go Beyond, poje priznana pevka Sonna Rele in je na voljo tudi kot melodija zvonjenja na napravi HONOR 50.

Za več informacij obiščite www.hihonor.com.
Značke: honor telefon