Ideja za izlet - piknik pred baročnim dvorcem

9. 7. 2018 Promocijsko sporočilo

Kaj pa ti, si vzameš kdaj trenutek za druženje in se odklopiš od vsakdanje rutine? Če je odgovor ne, potem obvezno beri dalje!

Blogerka Aleksandra je ena izmed petih blogerk, ki v sodelovanju s Skazo odkrivajo najlepše kotičke za piknik in z vami delijo skrivnosti, kako dan v naravi narediti nepozaben, predvsem pa sproščujoč.

"Življenje je polno malih trenutkov, ki se enega dne povežejo v celoto in ti dajo nov pogled. Tako nepričakovano kot mi je s pogovori, dan za dnem, ki so se zavlekli pozno v noč, prišel v srce Jernej, tako mi je nekaj mesecev kasneje, ko sem nama pripravljala kosilo prišel pred oči natečaj, ki je vabil blogerje na druženje.

Povsem brez pričakovanj sem se začela igrati s hrano (ki je bila ravno v piknik varianti, čevapčiči),  naredila nekaj fotografij in jih poslala na portal aktivni.si. Čez nekaj časa me je presenetil klic iz uredništva, da sem ena izmed petih izbranih blogerk in če sem še vedno pripravljena za sodelovanje. Ker sem ravno v fazi, da svoj blog znova poženem in svoje misli in kreativnost podelim z vami,  je bil to znak, da grem v pravo smer."

Kaj pa ti, si za druženje?

"Druženje z Jernejem je bilo spontano, na prečudoviti lokaciji dvorca Betnava, v bližini Maribora na Štajerskem. Baročni dvorec Betnava, ki je poimenovan po istoimenskem mestnem območju je bil razglašen kot kulturni spomenik državnega pomena. Žal kljub temu dvorec sameva in propada, v celotnem najinem piknik druženju se je mimo sprehodil zgolj sprehajalec ali dva, tako da sva imela skoraj popolno intimo."

Celoten zapis preberite na Alexandrinem blogu Greatatlash.

IZDELKI SKAZA

Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi je hitro sestavljivi 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo.

Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno! Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.