10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Izčrpane in brez energije? Pomagajte si na naraven način!

»Moj absolutni favorit je ALL IN A DAY Multivitamin za ženske, ki oskrbi moje telo z vsemi potrebnimi vitamini in minerali, obenem pa mi zagotovi tudi več energije.« Jana Koteska, notranja oblikovalka, manekenka in TV-voditeljica (foto: Sensilab) Sensilab
22. 6. 2016 Promocijsko sporočilo

Ste se zalotile, kako vse pogosteje prelagate obveznosti? Ste pogosto utrujene in brezvoljne? Pogrešate vitalnost in bi se najraje prestavili na kakšno rajsko plažo?

Če doživljate te težave, je velika verjetnost, da vam v telesu primanjkuje pomembnih hranil (vitaminov, mineralov in drugih antioksidantov). Pogosta posledica pomanjkanja hranil so namreč tudi padec energije, izguba koncentracije in izčrpanost.

Vseprisoten stres nas izčrpava ...

Ali ste vedeli, da je danes povprečen človek vsak dan bombardiran s toliko podatki, kot jih ponuja 174 različnih časopisov? Še pred 100 leti pa so bili redki tisti, ki so se lahko pohvalili, da so prebrali 50 knjig v življenju!

Strokovnjaki govorijo o informacijski preobremenjenosti, povprečna ženska pa to doživljata kot vseprisoten stres. Zato ni nič nenavadnega, da včasih dobite občutek, kot da vam stvari uhajajo iz rok.

... saj porabljamo lastne zaloge vitaminov in mineralov

V okoliščinah povečanega stresa se v našemu telesu pospešeno ustvarjajo prosti radikali, telo pa za njihovo nevtraliziranje intenzivno črpa hranilne snovi iz telesa. Če vitaminov, mineralov in drugih antioksidantov vsak dan ne vnašamo v telo v zadostni količini, jih začne hitro primanjkovati. To se med drugim kaže v pogosti utrujenosti, težavah s kožo, lasmi in nohti, nihanju razpoloženja, brezvoljnosti in izčrpanosti.

100 % naravni ALL IN A DAY Multivitamin za ženske, ki vsebuje vitamine in minerale izključno iz naravnih virov, zato jih naše telo lažje prepozna in posledično lažje in boljše absorbira.

Učinkovita pomoč za sodobno žensko

V današnjem hitrem življenjskem tempu nam pogosto primanjkuje časa za redne in uravnotežene obroke. Namesto zajtrka kava, namesto kosila sendvič, med obroki lakoto utišamo s piškotom ali čokoladno ploščico, to zagotovo ni zdrava izbira. Naše telo v okoliščinah stresa toliko bolj zahteva visoko kakovostno gorivo, vitamine, minerale in antioksidante, s katerimi bomo kos vsakdanjim izzivom.

Ker verjamemo, da najboljša hranila za telo prihajajo iz narave, smo oblikovali 100 % naravno linijo izdelkov ALL IN A DAY, ki vsebuje izključno naravne sestavine brez sintetičnih dodatkov. Samo takšni izdelki vsebujejo vse vitamine, minerale, antioksidante in druga fitohranila, ki omogočajo njihovo najboljšo absorpcijo in delovanje.

Z mislijo na ohranjanje zdravja vsake posameznice smo oblikovali 100 % naravni multivitamin oblikovan posebej za potrebe ženskega telesa: ALL IN A DAY Multivitamin za ženske. Ker izdelki ALL IN A DAY vsebujejo vitamine in minerale izključno iz naravnih virov, jih naše telo lažje prepozna in posledično lažje in boljše absorbira.

Izkoristite PAMETNI NAKUP – ob nakupu 3 izdelkov ALL IN A DAY vam najcenejšega PODARIMO. Klikne TUKAJ in izberite svoje 100% naravne izdelke ALL IN A DAY.

»Moj absolutni favorit je ALL IN A DAY Multivitamin za ženske, ki oskrbi moje telo z vsemi potrebnimi vitamini in minerali, obenem pa mi zagotovi tudi več energije.« Jana Koteska, notranja oblikovalka, manekenka in TV-voditeljica

Jana Koteska: »Učinke sem hitro opazila tudi na svojem počutju«

»Zavedam se, da lepota izvira od znotraj. Dobesedno. Zato pazljivo izbiram, kaj zaužijem. Izdelki ALL IN A DAY so me prepričali s svojimi 100% naravnimi sestavinami, učinke pa sem hitro opazila tudi na svojem počutju, lepi in čvrsti koži ter na trdnih nohtih.

Moj absolutni favorit je ALL IN A DAY Multivitamin za ženske: oskrbi moje telo z vsemi potrebnimi vitamini in minerali, obenem pa mi zagotovi tudi več energije,« je o izdelku Sensilab povedala Jana Koteska, ki jo poznamo kot notranjo oblikovalko, manekenko in TV-voditeljico.

Naj vas izčrpanost ne premaga, premagajte jo vi – da boste znali uživati tudi v drobnih radostih življenja tukaj in zdaj.

Izkoristite PAMETNI NAKUP – ob nakupu 3 izdelkov ALL IN A DAY vam najcenejšega PODARIMO. Klikne TUKAJ in izberite svoje 100% naravne izdelke ALL IN A DAY.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri