Jure Košir TAKO do potankosti izkoristi vsak trenutek svojega dneva

Jure Košir TAKO do potankosti izkoristi vsak trenutek svojega dneva (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
22. 2. 2022 Promocijsko sporočilo

V času največjega športnega tekmovanja v štiriletnem obdobju se spomnimo tudi naših nekdanjih smučarskih asov in pokukamo, kakšen je dandanes njihov vsakdan. Jure Košir, eden najuspešnejših slovenskih alpskih smučarjev, se še kako dobro zaveda pomena maksimalno izkoriščenega časa. Ker je še vedno zelo zaposlen, si svoje aktivno življenje prilagodi tako, da mu ostane čim več časa.

Jure Košir bo aprila slavil abrahama. Znan po svojem aktivnem življenjskem slogu se še vedno zelo rad poda na bele strmine, uživa pa tudi v paleti drugih dejavnosti. Ker je njegov vsakdanjik izjemno aktiven in raznovrsten, je pomembna organizacija časa in dejstvo, da čas prihrani vedno, ko je to mogoče. Dandanes kopico možnosti za to predstavlja splet, ki je tudi Koširjev vse boljši prijatelj. Ker je že od samega začetka kot voditelj član družine Shoppster, kjer preizkuša izdelke iz spletne trgovine, se dodobra spoznava tudi z digitalnim svetom nakupovanja.

Nakupovanje kadarkoli in kjerkoli

Ker so telefoni z nami v vsakem trenutku, imamo praktično vedno vse na dosegu roke. V aktivnem vsakdanjiku pride to prav, ker lahko s pomočjo pametnih naprav hitro opravimo tudi nakupe, pri čemer ni važno, kje smo ali koliko je ura. Spletne trgovine so nam na voljo kadarkoli in kjerkoli. Ker vse več časa preživljamo na družbenih omrežjih, pa nas algoritmi poznajo dovolj dobro, da so nam sposobni ponuditi za nas prilagojene izdelke, ki nas zanimajo.

Olajšana izbira

Zaradi velike izbire, ki jo nudi Shoppster, pa ima Jure Košir pri nakupovanju še lažje delo. S ključnimi besedami hitro najde široko paleto izdelkov, ki ustrezajo njegovemu iskanju. Nakupovanje na spletu je enostavnejše, hitrejše in dostopnejše. »Zdi se mi, da si brez spleta sploh ne znam več predstavljati dneva. Sicer sem se že dobro izuril, da na spletu ne zapravljam preveč časa. Vendar pa lahko povem, da je enkratno, ko lahko pridobimo toliko informacij. To velja tudi za nakupovanje, na voljo so nam vse informacije o izdelku in najugodnejše ponudbe,« pravi nekdanji slovenski smučar.

Spletu in družbenim omrežjem se je v celoti posvetil tudi Shoppster, saj je dandanes s tem najbližje uporabnikom. Jureta bomo tako kot člana Shoppsterjeve družine od zdaj naprej lahko izdatneje spremljali tudi na družbenih omrežjih, kjer nas bo še naprej spravljal v smeh in nam približal različne izdelke.

Spremljajte Shoppster na Facebooku in Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)

Dobrodošli v prihodnosti

Vse se dogaja na družbenih omrežjih, kjer nam je vse na dosegu roke. Jure Košir je na novo poglavje v delovanju Shoppsterja pripravljen in že komaj čaka na nove zgodbe, ki jih bo razvijal s Shoppsterjem. V hitrem tempu življenja še posebej ceni priročnost nove poti, na katero stopa Shoppster. »Čas je dragocen in skrajni čas je, da izkoristimo vsak trenutek, ki ga lahko,« pravi Košir.

Več na shoppster.si.