JYSK z donacijo razveselil Društvo prijateljev mladine Trbovlje in otroke opremil za poletni tabor

JYSK z donacijo razveselil Društvo prijateljev mladine Trbovlje in otroke opremil za poletni tabor (foto: Jaka Ivanetič) Jaka Ivanetič
21. 5. 2021 Promocijsko sporočilo

Mednarodna danska trgovska veriga JYSK je ob odprtju trgovine v Trbovljah Društvu prijateljev mladine Trbovlje podarila izdelke za organizacijo poletnega tabora v Savudriji, kjer vsako leto organizirajo letovanje za otroke in mlade iz Trbovelj.

Društvo je obiskal JYSK-ov področni vodja Jaka Ivanetič in sekretarki društva Lavri Izgoršek predal izdelke za organizacijo poletnega tabora, s katerimi bodo otrokom iz Trbovelj polepšali bivanje na poletnih počitnicah.

»JYSK kot podjetje sodeluje v družbeno odgovornih projektih in vedno poskušamo prispevati tudi na lokalni ravni. S prihodom v Trbovlje ne ustvarjamo samo novih delovnih mest, ampak se s svojim angažiranjem v obliki te donacije odzivamo na resnične potrebe prebivalcev tega mesta. Verjamemo, da je vlaganje v otroke naložba, ki nam bo v zameno prinesla največjo možno nagrado, in vesel sem, da smo jim imeli priložnost pomagati in jih razveseliti,« je povedal Ivan Protega, JYSK Retail manager za Slovenijo in BiH.

Trgovina JYSK v Trbovljah odpira vrata za kupce danes, 20. 5. 2021, ob 9. uri, na naslovu Vodenska cesta bb. Trgovina bo obratovala na več kot 1200 kvadratnih metrih in bo zaposlovala 8 novih delavcev. JYSK je bil ustanovljen leta 1979 na Danskem, danes pa ima skupina JYSK več kot 3000 trgovin v 51 državah po vsem svetu. Skupina JYSK zaposluje skoraj 26.500 zaposlenih, letni prihodek podjetja pa je okoli 4,1 milijarde EUR.

JYSK

Več informacij lahko najdete na JYSK Facebook strani ter na uradni spletni strani JYSK.si.

Značke: JYSK