Kakšno je najlepše darilo, ki ga lahko podarite zaposlenim?

Kakšno je najlepše darilo, ki ga lahko podarite zaposlenim? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 12. 2018 Promocijsko sporočilo

Ne le izplačila božičnic in denarnih nagrad, nekateri slovenski delodajalci zaposlene v prazničnem decembru motivirajo tudi z darili, službenimi zabavami in različnimi programi za zaposlene in njihove družine. Kako pa vi obdarite svoje zaposlene in jih nagradite za dobro opravljeno delo v preteklem letu?

Poleg denarnih izplačil podjetje svojim zaposlenim podarijo tudi simbolične geste s katerimi delavcem pokažejo, da jih cenijo in spoštujejo vse trud, ki so ga vložili v preteklem letu.

Da so zaposleni zadovoljni na delovnem mestu ni dovolj, če so izpolnjeni osnovni pogoji za delo kot so pošteno plačilo in stimulacija za dobro opravljeno delo, ampak je pomembno, da delodajalec svojim zapolesnim ponudi nekaj več in tako še poglobi pripadnost zaposlenih podjetju.

Če želite letos svojim zaposlenim podariti nekaj posebnega in osebnega, si spodaj preberite nekaj idej.

Svojim zaposlenim letos podarite zdravje

Zdravi zaposleni so zadovoljni zaposleni in zagotovo ne morate zgrešiti, če svojim zaposlenim podarite »košček zdravja«.

V Vitalnem podjetju smo pripravili poseben paket Vitalni zaposleni, ki vašim zaposlenim ponuja izobraževanja na področju zdravja na delovnem mestu ter aktivnosti na področju športa in wellnessa. Zakaj se podjetja odločajo za ta program? Zaposleni so zadovoljni, da podjetje poskrbi tudi za njihovo zdravje in gibanje, na drugi strani pa je program skladen z zakonom in vam prihrani dodatne skrbi tudi na tem področju. Preberite si več o prednostih programa VITALNI ZAPOSLENI.

Zaposlenim podarite znanje in dodatno izobraževanje na področju zdravja na delovnem mestu

Nekateri pravijo, da je znanje najlepše darilo. Predvsem pa znanje, ki posamezniku prinese informacije s katerimi si lahko ustvari bolj kakovostno življenje. Če vam ni vseeno za vaše zaposlene, razmislite v smeri, da jim podarite možnost izobraževanja, tečaj ali dobro knjigo.

Kot bolj konkretno idejo pa vam predlagamo, da svojim zaposlenim podarite dostop do spletne učilnice Vitalnega podjetja, kjer so 24/7 na voljo predavanja o zdravi prehrani, zdravemu delovnemu mestu in druge vsebine, ki bodo vam in vašim zaposlenim izboljšale zdravje na delovnem mestu ter na splošno v življenju. Več informacij o spletni učilnici in kako pridobiti dostop do nje, za vas in vaše zaposlene, prejmete preko elektronske pošte info@vitalno-podjetje.si.

Razvajanje in športanje kot nagrada za dobro opravljeno delo

Če nimate ideje, kaj podariti svojim zaposlenim, so vedno dobra ideja boni za masaže, termalna razvajaja ali obiske bazenov. Tako svoje zaposlene nagradite z razvajanjem in jim podarite tudi potrditev, da cenite njihovo delo in jim privoščite razvajanje.

Lahko pristopite direktno do centrov ali pa kontaktirate nas preko elektronskega naslova info@vitalno-podjetje.si in pripravimo ponudbo, ki je prilagojena vašemu podjetju in željam vaših zaposlenih.

Druženje s sodelavci na pogostitivi ali teambuildingu

Za samo energijo v podjetju in večjo povezanost med zaposlenim je pomembno, da organizirate druženja izven delovnega okolja. Tako se zaposleni med seboj še bolj spoznajo in povežejo, na drugi strani pa čutijo večjo pripadnost podjetju, saj imajo občutek da vodstvu ni vseeno za zaposlene. Prednovoletni čas je odlična priložnost, da organizirate novoletne zabave oziroma druženja, ki so lahko v obliki različnih aktivnosti ali pa le prijetna večerja, ki jo financira podjetje.

Za zadovljstvo zaposlenih že dolgo ni dovolj, da so izpolnjeni samo osnovni pogoji kot je dobro in redno plačilo, ampak mora delodajalec ponuditi nekaj več. Vse več podjetji v Sloveniji se zaveda, kako pomembna je postala tudi promocija zdravja na delovnem mestu in skrb za zdrave zaposlene. Če želite v novem letu še okrepiti pripadnost zaposlenih podjetju, odnose med zaposlenimi ter izboljšati delovne pogoje in klimo, vam lahko na poti do tega pomagamo pri Vitalnem podjetju in vam pripravimo prilagojen program promocije zdravja. Več na naši spletni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri