Karierna priložnost: Cosmopolitan Slovenija išče nove sodelavce

Karierna priložnost: Cosmopolitan Slovenija išče nove sodelavce (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2022

Si tudi vi želite preizkusiti v delu pri eni največjih medijskih hiš pri nas? Prijavite se na že tradicionalni projekt Hud Job!, ki se odvija v sklopu revije Cosmopolitan Slovenija.

Pri Adria Media Ljubljana že deveto leto zapored omogočamo edinstveno karierno odskočno desko posameznikom s kreativno žilico za snovanje idej in domiselnih tematik. V svoje vrste ponovno vabimo nove sodelavce - pripravnike, ki bodo tri mesece sodelovali pri pripravi vsebin in s pomočjo izkušene uredniške ekipe kalili svoje potenciale ter odkrivali skrivnosti medijskega sveta.

Iščemo posameznike, ki hodijo po svetu z odprtimi očmi, in si želijo dela v ustvarjalnem poligonu, pod okriljem legendarne licencirane blagovne znamke. S pomočjo mentorjev boste ustvarjali multimedijske vsebine, skladne s trendi in celostno podobo znamke Cosmopolitan.

Nudimo plačano pripravništvo, ki traja tri mesece.

Izbrani pripravniki bodo v tem času na uredništvu Cosmopolitana v Ljubljani ekipno sodelovali pri ustvarjanju vsebin, se udeleževali predavanj strokovnjakov iz različnih medijskih področij ter snovali projekte v sodelovanju s sponzorskimi partnerji projekta.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavi se lahko vsak polnoletni posameznik iz Slovenije, ki ga zanimajo ustvarjanje na družbenih omrežjih, aktualni trendi ter ustvarjanje pisnih, foto in video vsebin.

Ker se vsak dober projekt začne z dobro idejo, se od vas pričakuje obilico kreativnosti pri postavljanju idejnih zasnov ter iskanju domiselnih tematik. Za delo v uredništvu so ključnega pomena ekipni duh, produktivni brainstormingi in dovršene ideje, ki bodo navdušile okolico.

Več informacij in prijava vas čakajo tukaj >