Kateri DAN bo v tem tednu NAJBOLJŠI za vaše nebesno znamenje?

Kateri DAN bo v tem tednu NAJBOLJŠI za vaše nebesno znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2022

Preverite, kateri dan bo v tem tednu najbolj naklonjen vašemu nebesnemu znamenju.

Kozorog: nedelja, 29. maj

Nedelja vam ponuja odlično priložnost, da stopite v stik s tem, kar resnično ste in ne s tem, kar mislite, da morate biti. Dovolite si ustvarjalno izraziti svoje potrebe, sanje in resnico.

Vodnar: petek, 27. maj

Znova se boste povezali s svojimi občutki glede doma in družine. Te občutke ozavestite ter sprejmite, obenem pa jih tudi ustrezno izrazite. Prišli boste do pomembnih spoznanj, ki vam bodo pomagale pri nadaljnih odločitvah.

Ribi: torek, 24. maj

V torek vas bo presenetila izjemna energija, zaradi katere boste naravnost sijali in bili boste polni samozavesti. Izkoristite jo za to, da se še bolj povežete s sabo in sledite svojemu pristnemu poslanstvu.

Oven: torek, 24. maj

Ste zelo ambiciozni in radi si postavljate visoke cilje, na ta dan pa boste polni strasti in zagona za doseganje le-teh. Uporabite svežo energijo in se lotite ustvarjanja svojega sanjskega življenja.

Bik: sobota, 28. maj

Vikend bo v znamenju ljubezni; z veseljem boste preživljali čas v družbi najbližjih, obenem pa boste brez težav nudili ljubezen tudi sebi. Uživajte v dnevu, polnemu ljubezni, naklonjenosti, nežnosti in kreativnosti.

Dvojčka: nedelja, 29. maj

Že cel teden bo za vas uspešen, dodatno energijo in zagon pa boste čutili ob koncu tedna. Nedelja je odlična za nove začetke ter načrte za prihodnost. Verjemite vase in drznite si slediti tudi najbolj neverjetnim sanjam.

Rak: torek, 24. maj

Čas je, da se osredotočite nase. Vrnite se k sebi in odkrijte, kdo ste v resnici. Opustite vsa pričakovanja drugih ter sledite svojemu poslanstvu; le tako boste lahko zasijali v vsej svoji pristnosti.

Lev: sobota, 28. maj

Že nekaj časa predelujete občutke, povezane s svojo kariero in statusom v družbi. Sobota bo odlična priložnost, da ta čustva dokončno predelate in izpustite vse, kar vam več ne koristi.

Devica: torek, 24. maj

Imate edinstvene sposobnosti, ki jih nima nihče drug. Torek je super dan, da stopite v stik s sabo in se vrnete k lastni čarobnosti. Veliko se boste naučili, če ostanete zvesti pristni verziji sebe.

Tehtnica: sreda, 25. maj

Dobili boste navdih, da začnete ustvarjati življenje, kakršnega si želite. Obeta se vam več jasnosti glede odnosov v vašem življenju, obenem pa boste prišli do pomembnih spoznanj predvsem takrat, ko boste preživeli nekaj časa sami.

Škorpijon: sobota, 28. maj

Sobota bo za vas najboljši dan predvsem na področju ljubezni ter odnosov. Spoznali boste, koliko vam zares pomenijo ljubljene osebe in svoje občutke boste brez zadržkov tudi delili. 

Strelec: nedelja, 29. maj

V zadnjem času ste se osredotočali na odnose z drugimi in pozabili negovati odnos, ki ga imate s sabo. Konec tedna se vam obeta priložnost, da začnete znova in se vrnete k sebi. Šele nato lahko gradite z drugimi.