Kdaj ste nazadnje posesali pod posteljo? TO se lahko zgodi, če ne posesate (ja, ogroža vaše zdravje)

Kdaj ste nazadnje posesali pod posteljo? TO se lahko zgodi, če ne posesate (ja, ogroža vaše zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2022 Promocijsko sporočilo

S pomladjo prihaja spomladansko čiščenje! Čistimo sobe, praznimo omare in vnešamo svežino v bivalne prostore ... a včasih pozabimo posesati pod posteljo. To strašljivo dejstvo vas bo pustilo odprtih ust.

Brez ovinkarjenja lahko rečemo, da večina nas - vsaj, ko gre za sesanje - redno čisti le tla in preproge, a temeljito sesanje je več kot le to.

Tudi na preostalih površinah doma, ki pogosto ostanejo spregledane, se nabirajo prah, umazanija, bakterije in pršice, kar izrazito vpliva na naše zdravje.

Eden izmed skritih zapostavljenih kotičkov je tudi pod posteljo. 

Čeprav so doslej na vaš urnik sesanja pod posteljo vplivali različni dejavniki, kot je denimo količina puščanja dlak vašega hišnega ljubljenčka, je idealno sesati najmanj dvakrat tedensko. Ne samo, da vas bo to odrešilo pogostega generalnega pospravljanja, temveč bo tudi preprečilo kopičenje dlak, prahu, prhljaja in odmrle kože.

Promocijsko gradivo
Ja, odmrle kože - ste vedeli, da v eni noči na posteljnini in pod posteljo v povprečju pristane kar 12 milijonov naših odmrlih kožnih celic?

Upoštevati je potrebno, da je nenehno vdihavanje teh v kombinaciji s prašnimi delci pogosto povezano z boleznimi, kot je astma - torej, pogosteje kot sesate in preoblačite posteljo, večja je verjetnost izogiba dihalnim in alergijskim težavam.

Naš nasvet? Omislite si pomočnika, s katerim bo čiščenje veliko lažje

Spoznajte sesalnik Bespoke Jet, ki bo z All-in-one čistilno postajo prispeva k enostavnemu vzdrževanju čistoče in zdravja vašega doma. Čistilna naprava opravi vse težko delo, učinkovito izprazni posodo za prah z uporabo Air Pulse tehnologije in z večslojnim filtracijskim ujame 99,999 % prašnih delcev za maksimalno higieno, istočasno pa napolni baterijo.

Očistite svoj dom brez napora 

Lahek, močan in vzdržljiv - to je Bespoke Jet. Ohišje je težko le 1,44 kg, ima moč sesanja do 210 W, za sesanje pa imate z dodatno baterijo časa tudi do dve uri. Brez vreč, brez umazanije, brez nevšečnosti – enostavno in higienično boste očistili dom, zatem pa še izpraznili posodo za prah.

Samsung je za vas pripravil posebno ponudbo, ki ne samo očisti, ampak tudi osveži

Prednaročite sesalnik Bespoke Jet in temeljito očistite svoj dom s postajo Clean Station™ "vse-v-eni", oni pa vam podarijo še čistilec zraka Samsung z večslojnim čistilnim sistemom.

Več informacij o sesalniku in ponudbi najdete tukaj.

 

Značke: samsung