Ko greste na rekreacijo naravnost iz službe, uporabite ta trik

Ko greste na rekreacijo naravnost iz službe, uporabite ta trik (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
11. 6. 2021 Promocijsko sporočilo

Da prihranite čas, lahko včasih rekreacijo opravite že pred službo ali po njej. Seveda pa to od vas zahteva nekaj praktičnosti oziroma iznajdljivosti, če želite pri tem ohraniti svežino in dobro počutje. Tole je eden od dobrih namigov ...

Nihče si ne želi, da bi športal z razmazanimi ličili ali se odpravil v službo s potoki potu na obrazu. Za take situacije zato poiščite rešitev, ki zahteva kar najmanj napora in prilagajanja – ne mislimo pri športu, tu dajte kar vse od sebe, temveč pri negi obraza, medtem ali potem ko ste bili aktivni.

Potrebujete nekaj čim bolj priročnega in nezahtevnega, s čimer si boste z obraza očistili ličila, preden začnete migati, ali po vadbi ostanke potu in drugih nečistoč na koži. Za take situacije so najbolj primerni čistilni robčki.

Izberite nežne, učinkovite in obenem praktične, takšne, ki bodo čakali v vaši torbi in bodo vedno pri roki. Imate ob tem morda pomisleke, da niso prijazni do okolja? Če se odločite za nove NIVEA čistilne robčke, vam ne bo treba izbirati med idealno rutino in trajnostnim življenjskim slogom.

Priročni in prijazni (do kože in okolja)

NIVEA je svojo celotno ponudbo robčkov za obraz nadomestila z novimi, biorazgradljivimi robčki za obraz, ki so izdelani iz 100-odstotno rastlinskih vlaken in s formulo brez mikroplastike.

Novi NIVEA čistilni robčki niso le dobra rešitev za čisto kožo, temveč so tudi dobra rešitev za planet. Z odgovorno proizvedenimi rastlinskimi vlakni namesto viskoze lahko NIVEA zmanjša emisije CO2 in za 50 odstotkov tudi porabo vode. Ali, za lažjo predstavo, z nakupom biorazgradljivih NIVEA robčkov za suho kožo po 25 kosov namesto običajnih robčkov boste pomagali prihraniti količino plastike, ki je enaka 60 plastičnim slamicam.

Z nežnimi in obenem močnimi sestavinami NIVEA biorazgradljivi robčki za obraz temeljito odstranijo nečistoče in ličila, hkrati pa so prijazni do kože in planeta, zato so skupaj s svojo priročnostjo odlična izbira, tudi ko jih potrebujete sredi dneva.

Trajni in biorazgradljivi

Ker so biorazgradljivi robčki za obraz NIVEA narejeni iz 100-odstotno rastlinskih vlaken, v 28 dneh dosežejo kar do 95 odstotkov biorazgradljivosti. V primerjavi s standardnimi robčki za obraz ne vsebujejo sintetičnih vlaken na fosilni osnovi, kot je poliester oziroma plastika, temveč material pridobivajo trajnostno: uporabljajo določene netkane tkanine s certifikatom PEFC.

Še bolj učinkoviti

Novih pet različic čistilnih robčkov NIVEA je ob testiranju pokazalo res dobre rezultate odstranjevanja ličil, uporabniki pa so med tržnimi raziskavami trdili celo, da so na še višji ravni od dosedanjih robčkov. Tako lahko še vedno izberete svoj najljubši izdelek in obenem ne dvomite o njegovi učinkovitosti pri čiščenju in vplivu na okolje.

NIVEA

Na voljo so vam različni robčki za obraz, namenjeni določenim tipom kože: različica za suho kožo poskrbi za mehkobo in prožnost, različica za normalno kožo osveži z lahko formulo, robčki za občutljivo kožo pa s svojo formulo kožo pomirijo.

NIVEA

Obrazni robčki MicellAIR in MicellAIR EXPERT so bili ustvarjeni predvsem za uporabnice ličil – prvi so namenjeni nežnemu odstranjevanju brez mastnih ostankov, drugi pa odstranjevanju močnih ličil, saj obenem ščitijo trepalnice in so primerni tudi za občutljivo kožo.

Novi NIVEA robčki temeljito očistijo in tonificirajo kožo ter jo naredijo mehko na otip, omogočajo enostavno uporabo brez vode in spiranja, za piko na i pa vsebujejo organsko rožno vodo, ki omamno diši. Uporabite jih lahko kjerkoli, saj s svojo priročno embalažo ne zasedejo veliko prostora.