Končno je tu: veliki pregled ponudbe smuči in ostale novosti (dostavimo v vaš nabiralnik BREZPLAČNO!)

Končno je tu: veliki pregled ponudbe smuči in ostale novosti (dostavimo v vaš nabiralnik BREZPLAČNO!) (foto: profimedia) profimedia
21. 12. 2020

Letos so se nekateri že lahko spustili po snežnih strminah in upamo, da bomo sezono lahko dobro izkoristili. Ste pripravljeni nanjo?

Če že ob prvih snežinkah brišete prah s smuči ali snežne deske in čakate pred vrati na odprtje smučišč, se prepričajte, da ste na snežno sezono zares pripravljeni! 

V reviji Karving magazin najdete pregled skoraj 100 smuči in odgovor na vprašanje, katere izbrati za določen teren, pa tudi vse o smučarskih očalih, zavarovanju, kako na sneg z najmlajšimi in še veliko nasvetov tako o opremi kot o aktivnostih na snegu. 

Naj zaključimo kar z delčkom uvodnika: 

"Letošnjo sezono ne bomo tako brezskrbni, saj bomo morali vsak zase poskrbeti, da po nepotrebnem ne ogrožamo drugih. Verjamemo, da s(m)o smučarji odgovorni posamezniki, posebno tisti, ki si nadenejo smuči med prvimi in smučišče zapustijo, ko so žičnice že ugasnjene.

Za vse druge bo letošnja sezona verjetno manj zabavna, zbiranja ljudi v različnih barih in pod 'marelami' zagotovo ne bodo dovolili na nobenem smučišču."

Po Karving magazin pa se ne odpravite v trgovino, saj ga "dostavimo" kar na vaš elektronski naslov. Izpolnite spodnji obrazec in BREZPLAČNO prejmite revijo!