Ljubezenski horoskop: Kaj vam za leto 2018 napovedujejo zvezde

Ljubezenski horoskop: Kaj vam za leto 2018 napovedujejo zvezde (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2018

Pravijo, da se vse skrivnosti ljubezenskega življenja skrivajo v astrološkem znamenju. Pa preverimo, kakšno bo ljubezensko življenje v letu 2018. Boste v novem letu našli novo ljubezen?

Vodnar

Vodnarji boste v tem letu ustvarili pomembne odnose z vsemi tistimi, ki so v vašem življenju najpomembnejši. To leto bo 'vaše', naučili se boste veliko o sebi, kaj si resnično želite početi v življenju in samega sebe boste vzpodbujali, da bi se karseda izboljšali. Ker boste v tem letu o sebi marsikaj ugotovili, tiste »prave« osebe letos še ne boste spoznali. Pa nič zato, preveč se boste posvečali lastnim izboljšavam, da bi to opazili.

Ribi

Za vas, ribi, bo leto 2018 leto ljubezni. Ker ste ves čas potrpežljivo čakali in se osredotočali na to, kar si v razmerju resnično želite, boste letos našli sorodno dušo. V tem letu boste odkrili pravo ljubezen, zato bodite potrpežljivi in sprejmite priložnosti, ki vam jih ponudi življenje.

Oven

Ovni boste v letu 2018 odkrivali, kakšnega partnerja in ljubezensko življenje si želite. Letos se boste z nekom povezali na globlji, čustveni ravni, poleg tega bo letošnje leto polno pristne sreče; zaradi globljih povezav, ki jih boste ustvarili, pa se boste resnično zaljubili.

Bik

V letošnjem letu se boste biki zaljubili v lastno svobodo in neodvisnost. Oklenili se boste potrebe po lastnem prostoru; s tem, ko se boste sprostili, pa boste vseeno ustvarili nove odnose. Čeprav v letošnjem letu ne boste našli »pravega«, boste vzljubili nove odnose in ljudi v svojem življenju.

Dvojčka

Dvojčki boste v tem letu sebe postavili na prvo mesto, najpomembnejše bodo vaše potrebe. Letošnje leto bo v znamenju neodvisnosti in sprejemanju samega sebe, vzljubili se boste natanko takšne, kot ste, in znali si boste vzeti čas zase.

Rak

Za rake bo leto 2018 leto očiščevanja, znebili se boste vseh starih in škodljivih spominov na stara razmerja in prijateljstva. Ne bo vam treba več nositi bremen starih razmerij, preteklost pustite v preteklosti in se osredotočite na ustvarjanje novih odnosov, ne da bi na to vplivala čustva in pričakovanja starih odnosov.

Lev

Za leve bo letošnje leto v znamenju odkritij in spoznanj o sebi. Bolje boste razumeli pretekle odnose, odkrili pa boste tudi nov pogled nase. V letošnjem letu se boste zaljubili v svoje napake in postali boste zadovoljni s seboj.

Devica

V letu 2018 se boste device zaljubile do ušes. Mislili ste že, da ni na tem svetu nikogar, ki bi se ujel z vami in vašimi zahtevami, a letošnje leto bo vaše, zato se pripravite, da boste spoznali nekoga, ki se vam bo pripravljen prilagajati, in se močno zaljubili.

Tehtnica

V letu 2018 boste tehtnice v svojih odnosih napredovale; prijateljstva in ostali, že obstoječi odnosi, se bodo v tem letu okrepili in poglobili. Letos bo kakšen izmed teh odnosov celo prešel na naslednjo raven, prav tako pa boste, kot v odnosih, rasli tudi osebnostno.

Škorpijon

Škorpijonom se bo v letu 2018 zgodilo veliko novosti. Ustvarili boste prave odnose, poleg tega pa boste začutili tudi globoko pripadnost. V razmerju s svojo boljšo polovico boste začutili željo po rasti.

Strelec

V tem letu se bo za strelce pri odnosih vse spremenilo. V preteklosti so vas vedno izkoriščali, vaših dobrih dejanj pa skorajda niso opazili. Letos bo drugače; našli boste človeka, ki bo predan in vas bo cenil. V tistih, ki se do vas obnašajo tako, kot si zaslužite, boste našli pravo srečo, preostali pa ne bodo več grdo ravnali z vami.

Kozorog

Kozorogi se boste v letu 2018 sprostili in tudi v odnose ne boste vnašali toliko energije. Včasih ste ves čas preživeli v iskanju popolne osebe, letos pa se boste prepustili življenju – kar bo, pa bo.

Preberite še: Kakšen je moški v postelji glede na astrološki znak?