Med počitnicami je čas za ogled odličnih vsebin na VOYO, ki ste jih morda zamudili

Med počitnicami je čas za ogled odličnih vsebin na VOYO, ki ste jih morda zamudili (foto: POPTV) POPTV
29. 6. 2022 Promocijsko sporočilo

Prostega časa bo na pretek, zato lahko tisti čas med namakanjem v morju in sprehodi po naravi dopolnite še z ogledom nekaterih VOYO vsebin, ki ste jih morda spregledali. 

Za hribom

Humoristična slovenska serija je dobila drugo sezono! Ravno v teh dneh se je tako na VOYO zvrstila nova doza smeha ob zabavnih dogodivščinah sredi slikovite dolenjske pokrajine, kjer živopisno zbirko prebivalcev vodi ambiciozni župan Karel. V prvi sezoni smo po volitvah in borbi za prestol zdaj presedlali na druge, prav tako vsem nam znane dogodke. Od smrtonosnega virusa do organizacije poroke, od kuhanja golaža do velike kolesarske dirke.

Zaznamovani na igrišču

Po dolgih letih se ponovno srečata Voje in Kreše, stara prijatelja s skupno ljubeznijo – košarko. Balkanska komedija nas pouči o pomembnosti prijateljstva in o zamujenih priložnostih generacije, ki jo je pretresla vojna, pa tudi o prevarah, aferah, družini in seveda vsem, kar se tiče košarke. Vendarle je na koncu vprašanje le eno – bo nekdanji klub KK Radnik doživel ponoven vzpon?

Izlet

Z Juretom Henigmanom se sicer verjetno že redno družite v VOYO seriji Gospod, profesor, zdaj pa je na voljo še road trip film z naslovom Izlet, v katerem se Jure z Nino Rakovec in Lukom Cimpričem poda na odštekano popotovanje in s tem odkrivanje vseh aspektov prijateljstva, identitete in iskanja svojega prostora v tem razdrobljenem svetu.

Otok ljubezni

Če potrebujete malce motivacije za radosti na plaži, se ponuja prav posebna resničnostna oddaja Otok ljubezni, kjer spremljamo razburljivo ljubezensko pustolovščino samskih deklet in fantov z optimalnimi telesi, ki sprejemajo precej manj optimalne odločitve. Polno romantike, strasti in, seveda, dramatičnih preobratov. 

VOYO je za vse Telemachove uporabnike enostavno omogočen v Video klubu. Do 31. avgusta lahko naročniki paketov EON Light ob podaljšanju vezave promocijsko aktivirajo paket VOYO za celo leto, naročniki EON Full pa za dve leti. Naročniki paketa EON Premium pa bodo odslej VOYO uživali kot neomejeni del paketa.