Znani so rezultati glasovanja! TO bodo na Mercatorjevem potovanju MORALE opraviti Katja, Kaja in Ajda!

Znani so rezultati glasovanja! TO bodo na Mercatorjevem potovanju MORALE opraviti Katja, Kaja in Ajda! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
11. 7. 2018

Znani so izzivi, ki jih bodo to poletje na Mercatorjevem potovanju morale opraviti blogerka Katja Grudnik, urednica Cosmopolitan.si Ajda Hovnik Plešej in urednica Elle.si Kaja Berlot. Zdaj je čas, da jih razkrijemo!

Tri izjemna in zabavna dekleta bodo že zelo kmalu odpotovala v Sofijo in Podgorico, a njihovo potovanje ne bo tako zelo običajno, kot bi si morda mislili.

Na poti bodo morala opraviti 3 izzive, ki ste jih v preteklih dneh izglasovali na naši spletni strani, vtise iz potovanja pa bodo strnila v posebnem videu in ga na koncu potovanja predstavile na spletni strani aktivni.si, cosmopolitan.si in na svojih blogih.

Namen njihovega potovanja je, da na zabaven način predstavijo obe destinaciji, ki sta z letalom iz Slovenije oddaljeni dobro uro, in dajo vpogled v nekoliko bolj sproščeno obliko potovanja. Upamo, da vas navdihnejo in spodbudijo, da na podoben način tudi sami obiščete eno izmed številnih evropskih mest.

Akcija poteka v sodelovanju z Mercatorjem, ki v teh poletnih mesecih svojim kupcem ponuja prav posebno potovalno nagradno igro, v kateri bodo podelili kar 500 letalskih vozovnic. Vse o tej akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani.

TO so izzivi, ki jih bodo dekleta morala opraviti na poti!

Med sedmimi izzivi (vse si lahko preberete TUKAJ) ste izbrali tri, ki so vas najbolj prepričali, med njimi pa ste največ glasov (242) namenili izzivu, ki dekletom narekuje, da se od mimoidočih naučijo 3 besede in jih uspešno uporabijo.

Na drugo mesto ste z glasovanjem postavili izziv, da morajo dekleta poskusiti 3 tradicionalne jedi in ugotoviti glavo sestavino (237 glasov), s tretjim izzivom pa ste izglasovali (226 glasov), da morajo dekleta v tuji državi cel dan preživeti brez interneta!

Ajda in Kaja v Sofio odpotujeta že ta teden!

V prvem članku (preberete si ga lahko TUKAJ) ste izglasovali, da se urednica elle.si Kaja Berlot in urednica cosmopolitan.si Ajda Hovnik Plešej odpravljata v bolgarsko prestolnico. Za Sofijo je tedaj glasovalo 466 uporabnikov, za Bugarešto 189 in za Tirano 162.

Z bogatim poletnim kulturnim programom, pestro zgodovino, krasno arhitekturno in kopico fotogeničnih kotičkov bosta v Sofiji zagotovo našli veliko uporabnih kulis za snemanje njunega vloga, ki ga bomo objavili po njuni vrnitvi.

Katja že ta mesec odpotuje v Podgorico!

Tudi blogerko Katjo Grudnik ste prepričljivo poslali na eno od destinacij, in sicer je največ glasov prejela Podgorica (327), na drugem mestu je pristalo Sarajevo (258), na tretjem pa Skopje (233). 

Prestolnica Črne gore se poleti spremeni v oazo za ljubitelje reke Morače. Prava paša za oči v mestu so mostovi (med njimi je največji Milenijski), zato nas že prav zanima, kateri bo tisti, ki bo ujel Katjino pozornost. Ampak o tem več v njenem prihajajočem vlogu.

Z razglasitvijo glasovanja za nove popotniške izzive pa se vaše delo še ne zaključi!

Z malo sreče lahko na eno od 22 evropskih destinacij odpotujete tudi vi, in to je vse, kar morate storiti, da prejmete dve od 500 Mercatorjevih brezplačnih letalskih vozovnic.

V vseh Mercatorjevih trgovinah od 14. junija do 26. septembra poteka nagradna igra, ki vam lahko priskrbi dve brezplačni letalski vozovnici za eno od 22 potovalnih destinacij Adrie Airways. In možnosti za zmago je kar precej, saj bo nagrajenih in izžrebanih kar 250 parov!

Kaj morate storiti, da se potegujete za vozovnice?

Ob hkratnem nakupu za 10 EUR ali več in hkrati vsaj enega označenega izdelka Moje znamke prejmete na računu v Mercatorju izpisano kodo, ki jo z vsemi zahtevanimi podatki vpišete na kupon, ki ga prejmete in oddate pri blagajni.

Nagradna igra poteka od 14. junija do 26. septembra v vseh prodajalnah Mercator. Žrebanje bo potekalo v juliju, avgustu in oktobru. Več o nagradni igri in natečaju si preberite TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri