Misija je mogoče: hoteli LifeClass z zdravimi poletnimi počitnicami

Rekreacija na sončni terasi (foto: LifeClass) LifeClass
16. 6. 2015 Promocijsko sporočilo

Se tudi vi in vaša družina vsako leto znajdete pred najbolj vznemirljivo, a vedno znova težko odločitvijo – kam na poletne počitnice? Vaši otroci si želijo samo zabave, vi pa želite storiti nekaj dobrega in zdravega za vso družino? Če imate občutek, da je to prava misija nemogoče, vam namignemo, da obstaja možnost, da združite zabavne in prave poletne počitnice na morju tudi z zdravjem in neverjetnimi doživetji.

Kako izgledajo zdrave počitnice oz. misija je mogoče?

Vaša destinacija: LifeClass Portorož, termalno Pramorje. Čas: poletje 2015 s pridihom pradavnine. Udeleženi: vaše najbližje osebe. Razlog prihoda: Zdravi užitki.

Izbrali ste torej Portorož, ščepec Mediterana, sonce, mediteransko kulinariko, zdrav morski zrak, najcelovitejšo medical-wellness ponudbo za majhne in velike ter edinstveno termalno Pramorje – destinacijo zdravih užitkov.

Si že predstavljate?

Lokacija: Wellness-Active Hotel Apollo, LifeClass Portorož

Čas: 7.30

Prebudite se v čudovito sončno poletno jutro, zato z družino odhitite ob morje, na jutranjo družinsko jogo in stretching za majhne in velike. Kuharji hotelov LifeClass v tem času poskrbijo za vaš zdrav in slasten mediteranski zajtrk in na mizi hotelske restavracije Herbae vas ob povratku že čakajo dobrote iz izključno lokalnih sestavin.

Lokacija: Plaža Meduza, LifeClass Portorož

Čas: 10.00

Kot v pravem poletju se s svojo družino odpravite na plažo in si privoščite osvežitev v morju ter v zdravi senci hotelske plaže Meduza. Najmlajši se zabavajo z animacijsko ekipo LifeClass na športnih in ustvarjalnih delavnicah, pripravljajo paleo-piškote na zdravih kulinaričnih delavnicah, se udeležijo šole plavanja in preizkusijo prav vsa zabavna igrala tik ob morju. Medtem se vi osvežite z napitkom, brisačko ter masažo tik ob morju.

Lokacija: Novi bazeni termalnega Pramorja, LifeClass Portorož

Čas: 12.00

Ker se temperature dvignejo in si neznansko želite poskusiti še nekaj novega, se odločite za najbolj zdravo in osvežilno senco v tem času – skok v nove bazene s termalnim Pramorjem. Gre za 42.000 let staro morje s številnimi zdravilnimi učinki. Otroci odkrijejo še dodaten bazenski kompleks, kjer zaplavate v ogrevani morski vodi s pogledom na borovce in piranski zaliv.

Lokacija: Terme & Wellness LifeClass Portorož

Čas: 15.00

Ker se nahajate v hotelih z najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi, izkoristite priložnost in preverite svoje zdravstveno stanje s pomočjo analize celičnega metabolizma, nato pa si z malčki vsak dan privoščite drugačno razvajanje v enem izmed 7 wellness centrov.

Lokacija: zaledje Slovenske Istre

Čas: 18.00

V poznem popoldnevu, ko so temperature zraka bolj prijetne in zdravju prijazne, se podate na skrivnostno odkrivanje čudovitih kotičkov Slovenske Istre.

Lokacija: Mini Klub, LifeClass Portorož

Čas: 20.00

V večernih urah, po zdravi mediteranski večerji, polni antioksidantov, se z družino odpravite v Mini Klub na plažo Meduza, kjer je poskrbljeno za zabavo za male in velike.

Enostavno, zdrave počitnice niso misija nemogoče. Rezervirajte svojo zdravo poletno misijo na www.lifeclass.net. Polpenzion že od 57 € na osebo na noč. 1 otrok do 14. leta biva brezplačno.