Blog Our Way Everyday je zmagovalec Skazinega nagradnega natečaja

31. 7. 2018 Promocijsko sporočilo

V sodelovanju s podjetjem Skaza smo slavnostno zaključili nagradni natečaj in glavno nagrado podelili Tamari Bastarda, ki svoj blog Our Way Everyday ustvarja s prijateljico Natalijo.

Konec maja 2018 smo  blogerje in ostale bralce povabili, da z nami delijo svoje kulinarične užitke na prostem in hkrati osvojijo čudovito opremo za nadaljnje piknik dogodivščine! Odziv je bil velik, med njimi pa smo najprej izbrali 5 finalistk: Barbaro Kvas ( blog SITFIT), Aleksandro Kvrzič (blog GREATATLASH), Tamaro Bastarda (blog OUR WAY EVERYDAY), Teo Delena (blog DELENA PIŠE) in Petro Windschnurer (blog PETRA WINDSCHNURER).

ZmagALA Tamara Bastarda s TOP 3 nasveti za popoln poletni piknik

Glavno nagrado smo v prostorih podjetja Skaza, podelili pretekli teden, dobila pa jo je Tamara Bastarda, ki blog Our Way Everyday ustvarja s prijateljico Natalijo.Tamara Bastarda je nadobudna youtuberka in blogerka , spremljate jo lahko na kanalu Our Way Everyday. Ime za blog izhaja iz njunega prepričanja, da je vsak dan treba izkoristiti maksimalno in ga začiniti na svoj način - po tem načelu skušata živeti ter del njunih doživetij prikazati na blogu. 

Barbara Kovač, vodja blagovne znamke Skaza Outdoor, je zmagovalki podelila uporabne izdelke iz linije Outdoor v vrednosti 300eur.

Svojo zmagovalno objavo si je Tamara prislužila tudi dvodnevno bivanje v hišici na drevesu oz. v glamuroznem šotoru v Garden Village Bled.

Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi

To je 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo. Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno!

Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.

Preberite še:

Blogerji, ste za druženje? V sodelovanju s podjetjem Skaza iščemo blogerje, ki nas bodo prepričali z najbolj navdušujočo piknik zgodbo v sliki in besedi!

Pa jih imamo - finalistke nagradnega natečaja s Skazo!