NA TESTU: Navdušil nas je novi Huawei P20 Pro – Preverite, zakaj!

NA TESTU: Navdušil nas je novi Huawei P20 Pro – Preverite, zakaj! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
9. 4. 2018 Promocijsko sporočilo

Naše uredništvo je preizkusilo novi, hudo dober Huawei P20 Pro, ki nas je povsem navdušil. Preverite, zakaj ...

Konec marca smo se udeležili ekskluzivne predstavitve v legendarnem Grand Palaisu v Parizu, kjer je blagovna znamka Huawei prvič pokazala težko pričakovana mobilna telefona - Huawei P20 in P20 Pro. Tu se je zbrala celotna Evropa ... No, bolje rečeno cel svet.

Huawei P20 Pro smo testirali in priznati moramo, da smo se malce zaljubili vanj. Spodaj razkrivamo, zakaj.

Navdušil nas je dovršen dizajn

Celotna serija Huawei P20 (ta zajema telefone Huawei P20 Lite, Huawei P20, Huawei P20 Pro in Huawei Mate RS) se ponaša z izjemno estetiko, ki v ospredje postavlja modo in dizajn.

To je najbolj opazno v novih ekskluzivnih barvnih različicah: Twilight in Pink Gold. Prav tako je na voljo tudi v barvah Black in Midnight Blue.

Končna obdelava površine, ki odbija in lomi svetlobo, je osupljiva.

To, da ta telefon v ospredje postavlja modo in dizajn, dokazujejo tudi številni instagramerji po svetu in pri nas, ki Huawei P20 Pro uporabljajo kot dodatek na fotografijah. V mislih imamo izjemno Ulo Furlan ...

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Komajda prisoten rob okoli zaslona ...

6,1 palčni zaslon (mimogrede, velikost zaslona se meri diagonalno od najbolj zunanjega roba okroglih vogalov) na P20 Pro se ponaša z ultra tankim robom (zaslon praktično NIMA okvira!) in izjemnim razmerjem med površino zaslona in površino prednjega dela.

To prinaša boljšo izkušnjo gledanja na zaslon, saj omogoča prikaz večjega števila informacij.

Zaslon Huawei FullView se elegantno zlije z zaobljenimi robovi zaradi česar je napravo prijetno držati v roki.

Odlikuje ga trojna(!) kamera Leica

Ta je navdihnjena z gibanjem svetlobe in natančno zasnovana, da zajame natančne, bogate, razpoloženjske slike kadar koli tekom dneva ali noči.

Slika s pomočjo tega telefona je še bolj čista!

5-kratna hibridna povečava omogoča povečavo predmeta in ustvarjanje izjemnih posnetkov, če želiš od daleč ujeti neverjetne podrobnosti.

Kot zanimivost: Kamero sestavljajo 40 MP veliko barvno (RGB) tipalo, 20 MP veliko monokromatsko tipalo ter 8 MP veliko tipalo s tele objektivom. Prav tako se na zadnji strani nahaja tipalo za merjenje barvne temperature za boljšo barvno reprodukcijo.

Spodnja primerjava fotografij je nastala po predstavitvi v Parizu. Tri dekleta so ob istem času, na istem kraju testirale tri različne kamere telefonov - Huawei P10, iPhone Plus in Huawei P20 Pro. (P.s. Fotografije niso obdelane!)

P20 Pro omogoča tudi zajemanje fotografij v zelo slabi svetlobi.

Omogoča učinke profesionalne fotografije s pomočjo umetne inteligence

Stabilizacija slike z umetno inteligenco Huawei pomaga, da zajamemo neverjetne ročne posnetke brez zameglitve, tudi pri šibki svetlobi v nočnem načinu.

Nočni način tudi uravnovesi prizore z visokim kontrastom za brezhibno jasne, svetlobno uravnotežene posnetke v vseh nastavitvah.

Top prednja selfie kamera!

Sprednja kamera pomaga, da je vsak selfie, ki ga posnamemo, osupljiv.  Kamera omogoča zajemanje živahnih, ostrih in sijajnih slik - podnevi ali ponoči.

Portretna 3-dimenzionalna osvetlitev ponuja tudi vrsto svetlobnih učinkov, s katerimi lahko spremenimo hitro zajete selfie-je v osupljive avtoportrete.

 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna) on

Vlogerka Lea Filipič - Lepa Afna je zgornjo fotografijo posnela z novim Huawei P20 Pro. Pri tem je potrebno poudariti, da je to storila brez vsakega filtra. "Razn, da mi je [telefon] mal zglancu kožo," je napisala ob fotografiji.

Zmogljiva tehnologija umirjanja slike

Novi Huawei P20 Pro podpira umirjanje slike v šestih smereh in super počasne posnetke z 960 sličicami na sekundo (to je kar 4× počasneje kot posnetki pri 240 sličicah na sekundo) s čimer ujame stvari, ki jih s prostim očesom ni mogoče ujeti.

 

A post shared by Huawei Mobile (@huaweimobile) on

Huawei P20 Pro ima vrhunsko baterijo

Huawei P20 Pro ima zelo zmogljivo baterijo, ki se (v primerjavi z drugimi telefoni) polni z visoko hitrostjo in tudi dolgo zdrži.

Ni ga potrebno polniti vsak dan, kot si to najverjetneje počela do zdaj. Plus, lahko se boste za cel dan odpravili po opravkih brez prenosne baterije.

Mi smo RESNIČNO navdušeni nad novim Huawei P20 Pro in nad njim boste popolnoma navdušeni tudi vi, ko ga preizkusite.

V Sloveniji bo Huawei P20 Pro (6 GB + 128 GB) na voljo od 16. aprila 2018 dalje za 899,99 €. Več o seriji telefonov Huawei P20 si lahko prebereš na spletni strani consumer.huawei.com.

Pripravila: Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Promocijsko gradivo, Ajda Hovnik Plešej (z Huawei P20 Pro)