NAGRADNA IGRA: Obdaril vas bo Miklavž!

NAGRADNA IGRA: Obdaril vas bo Miklavž! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2022

December je tu in vsi že nestrpno čakamo praznike. Prvi dobri mož bo otroke obdaroval že čez slab teden! Že imate darila, ki bodo navdušila iz dneva v dan bolj neučakane otroke? Vsem, ki iskanje ne gre od rok, je na pomoč priskočil Shoppster, ki za bralce portala Aktivni.si pripravlja tudi nagradno igro.

6. december je dan, ki naznanja prihod Miklavža in začenja obdobje prazničnih obdarovanj. To je dan, ko smo kot otroci vstali navsezgodaj zjutraj in tekli gledat, kaj vse nas čaka v košarah, ki smo jih nastavili prvemu belobradcu.

Tradicija se spreminja in kljub temu, da smo se včasih neskončno veselili pomaranč, suhih fig in morda domin (če smo bili tisto leto posebej pridni), so dandanes pričakovanja nekoliko drugačna in izbor daril ni nič kaj preprost.

Bodite najboljši med vsemi Miklavži

Prav zaradi zagat, ki nam jih predstavljajo nakupi prazničnih daril, je spletni ponudnik ustvaril posebno kategorijo, ki nam bo prihranila kar nekaj sivih las. Vse igrače namreč najdemo kategorizirane glede na starost, kar je za vse, ki nismo prepričani glede ustreznosti darila, odlična pomoč.

promocijsko gradivo

S pomočjo enega klika torej lahko poiščemo izdelke, ki so najbolj primerni za otroka posamezne starosti. Poleg daril za najmlajše najdemo tudi igrače, ki glede na starost spodbujajo motorični in miselni razvoj. Ustvarjalne, gibalne ali glasbene urice bodo sedaj lahko potekale kar doma, otroci pa bodo razvijali tudi komunikacijske in domišljijske sposobnosti.

Profimedia

In pa najtrši oreh – najstniki. Skrb, da bomo podarili »otročje« igrače, ki so že izven interesov obdarovancev, je prisotna praktično vsakič, ko se lotimo nakupovanja. Shoppsterjev nabor predlogov pa na različne načine spodbuja gibanje in ustvarjalnost s pomočjo športnih pripomočkov, pametnih ur sestavljank in še marsičesa.

Ideje na plan, gnečo na stran

Spletni ponudnik nudi malo morje idej za darila, poleg tega pa prihrani kar nekaj dragocenega časa, ki ga namesto tekanju po nakupovalnih središčih lahko zdaj namenite čemu oz. komu drugemu. Gneča, ki jo decembra lahko občutimo v veleblagovnicah, je včasih prav zastrašujoča Z nakupom v spletni trgovini Shoppster pa se lahko namesto po nakupih odpravite na sprehod v mesto ali spečete piškote.

Shoppster nagrajuje tudi bralce portala Aktivni.si

Miki Miška je najbolj znani junak stripov in animiranih filmov Walta Disneyja, ki se je »rodil« leta 1928. Verjetno se lahko strinjamo, da Disneyjevi junaki navdušujejo staro in mlado, Miki Miška pa je zagotovo ikona, ki jo poznamo popolnoma vsi. V sodelovanju s spletnim portalom Aktivni.si je Shoppster pripravil prav posebno nagradno igro, v kateri lahko osvojite Disneyjevo Miki Miško, nad katero bodo navdušeni nečaki ali stari starši.

Si želite osvojiti Disneyjevo legendo?

Miki Miška z nekaj sreče lahko razveseli vas ali vaše najbližje! Na Facebook profilu Aktivni.si sledite preprostim navodilom in sodelujete v nagradi igri, potem pa le počakate na obvestilo, da ste ravno vi srečni dobitnik. Ja, tako preprosto je! Možnost, da zadenete nagrado, imate le do 4. decembra, zato ne odlašajte preveč. Saj veste, sreča je na strani pogumnih!
promocijsko gradivo