NAGRADNI NATEČAJ: Zarimaj o HOFER (S)CENI in nagrado zadeni!

NAGRADNI NATEČAJ: Zarimaj o HOFER (S)CENI in nagrado zadeni! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
16. 11. 2020 Promocijsko sporočilo

Se spomnite HOFERjevega plesnega izziva na TikToku in lepih nagrad? Tokrat HOFER pravi: Pošlji svojo rimo, najboljše nagradimo! 

Verjetno vsi poznate oglase HOFER CENA, ki vam še dolgo po ogledu ostajajo v glavah – morda se niti ne zavedate, da si že ves večer mrmramo raperske rime Lada Bizovičarja. 

Zdaj pa pozor! Če sami skujete nekaj rim na temo HOFER (S)CENE, imate priložnost sodelovati v njihovem nagradnem natečaju, zmagati in si prislužiti nagrado.

Rime kujte glede na HOFERjeve iztočnice:

→ Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.
→ Zaživite, kot želite.
→ Vedno sveža živila.

Oziroma, kot pravijo pri HOFERju:

»Navdih lahko najdejo na naših profilih na vseh družbenih omrežjih pa tudi v letaku in na spletni strani. In če dobimo rimo fino, jo lepo nagradimo ter poskrbimo, da se bo o njej še dolgo govorilo.«

Pridružite se torej njihovemu novemu gibanju, ki poziva k življenju, kakršnega si zaslužite in kakršnega si želite živeti. 

»Imamo nalogo, ki ne bo ti v nadlogo,
saj je vse kar želimo, da napišeš svojo rimo.
O trgovini, svežini, najboljši ceni
in vse kar dogaja na HOFER (S)CENI.«

Zarimajte & zmagajte!

Tri najboljše rime bo HOFER nagradil s HOFER boni v vrednosti 40 €, vaša rima pa se lahko znajde tudi v katerem izmed naslednjih oglasnih formatov! Vse, kar morate storiti, je, da svoje rime do 25. novembra vnesete na hoferscena.si v temu namenjeno okence.