Nagradno: podarjamo pakete izdelkov Enemon Slim

7. 4. 2015

Enemon slim se uporablja kot hitro pripravljen polnovreden nadomestni obrok za energijsko omejene diete.

Enemon slim ob zadostnem vsakodnevnem zamenjevanju energijsko bogatejših običajnih obrokov preizkušeno uspešno in zdravju prijazno pripomore k zmanjšanju in nadziranju telesne teže. Je praktična rešitev tudi za škodljivo opuščanje obrokov, zlasti zajtrka, saj je njegova priprava hitra in primerna za tiste, ki za zajtrk nimajo časa. Učinek uporabe Enemona slim je še boljši, če tudi preostale dnevne obroke sestavimo po načelih uravnotežene prehrane in povečamo telesno aktivnost.

Uporablja se pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže in je nadomestilo za posamezne dnevne obroke hrane.

Po sestavi je kaša iz žitnih kosmičev, mleka v prahu, sojine moke, kosmičev sadja/zelenjave, obogatena z vitamini in minerali. Je iz naravnih sestavin, ne vsebuje konzervansov, sladil, barvil in ojačevalcev okusa.

Enemon slim je izdelek slovenskega znanja z več kot 30-letno tradicijo.

Enemon

Podarjamo 3 pakete izdelkov Enemon slim

Odgovorite na nagradno vprašanje in se potegujte za enega izmed 3 paketov izdelkov Enemon slim!

Nagradno vprašanje se glasi:
  • Kateri različni okusi so v ponudbi izdelkov Enemon slim?

Namig za odgovor se skriva na spletni strani www.enemon.si. Pravilen odgovor nam, skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonska številka), pošljite na naslov: nagrade.aktivni@adriamedia.si (s pripisom "Enemon slim").

Tri dobitnice ali dobitnike paketov bomo objavili v sredo, 15. aprila 2015 po 12. uri.

Za sodelovanje v nagradni igri veljajo splošni pogoji nagradnih iger na spletu. Z odgovorom na nagradno vprašanje preko e-pošte udeleženci dovoljujejo, da se njihovi osebni podatki posredujejo pokrovitelju nagradne igre Jata Emona d.o.o., Agrokombinatska 84, 1000 Ljubljana, pokrovitelj pa se zavezuje, da bo njihove podatke uporabil le za namene promocije lastne dejavnosti in jih ne bo posredoval tretji osebi. V primeru, da se udeleženci s posredovanjem osebnih podatkov ne strinjajo, sodelovanje v nagradni igri ni možno.