Naroči svojo brezstično kartico z motivom in prispevaj 1 evro!

Naroči svojo brezstično kartico z motivom in prispevaj 1 evro! (foto: NLB) NLB
18. 3. 2015 Promocijsko sporočilo

Od vsake naročene brezstične kartice z motivom bomo 1 evro prispevali v sklad za nakup nove, že druge, CTG naprave za ljubljansko porodnišnico.

Akcijo zbiranja sredstev za nakup CTG naprav, ki so ključnega pomena za zdrav in varen porod, je Ultrazvočno društvo pričelo konec decembra, ko so bile v Porodnišnici Ljubljana kar štiri CTG naprave v okvari. Akciji smo se pridružili tudi v NLB in za 1 napravo že donirali 13.500 evrov. Donacijo je 16. 3. 2015 predal Janko Medja, predsednik uprave NLB ter ob tem pozval stranke NLB, da nam pomagajo zbrati dodatna sredstva, s katerimi bomo Porodnišnici Ljubljana zagotovili še drugo CTG napravo.

Do 15. 5. 2015 bomo tako od vsakega naročila brezstične NLB MasterCard ali Maestro kartice z motivom v sklad Ultrazvočnega društva prispevali po 1 evro oziroma do zneska 13.500 evrov. Zbrana sredstva bodo namenjena nakupu še ene CTG naprave.

Brezstično plačevanje

Brezstične kartice omogočajo hiter in varen nakup ter predstavljajo najsodobnejšo možnost plačevanja na prodajnih mestih. To je plačevanje pri katerem vam ob nakupu na prodajnem mestu kartice ni več treba vstaviti v režo terminala POS. Kartico le prislonite na označeno mesto, počakate na zvočni in/ali svetlobni signal in nakup je opravljen.

Pomembna prednost brezstičnega plačevanja je tudi ta, da v primeru nakupov do 15 evrov vnos številke PIN ne bo več potreben, nakupe nad 15 evrov pa boste še vedno potrdili s številko PIN. Če boste nakupe opravljali na prodajnih mestih, ki ne omogočajo brezstičnega plačevanja, pa boste nakup, ne glede na višino zneska vedno potrdili s številko PIN ali podpisom. Več informacij na www.nlb.si/brezsticno.

Oblikovanje kartice po vašem okusu

Brezstično kartico MasterCard ali Maestro si lahko popolnoma preprosto oblikujete v spletni aplikaciji www.nlb.si/oblikovanje-kartice. Oblikujete jo lahko s fotografijo iz spletne galerije, fotorgafijo iz osebnega arhiva ali pa si jo izrišejo s pomočjo risarke. Prejeli bo povsem izvirno kartico po svojem okusu, ki jo boste zlahka ločili od vseh ostalih kartic. Prav poseben pomen pa bo imela vaša kartica tudi zato, ker boste na ta način pomagali bodočim staršem zagotoviti najlepše darilo – varen porod in zdravega novorojenčka.

Torej, naročite svojo unikatno kartico na www.nlb.si/oblikovanje-kartice in prispevajte 1 evro!