Preganjamo dolgčas: Naročite se na 5 revij za samo 10 eur letno!

Preganjamo dolgčas: Naročite se na 5 revij za samo 10 eur letno! (foto: unsplash) unsplash
29. 4. 2020

Potrebujete malo razvedrila? Naročite se na digitalne edicije revij Cosmopolitan, Elle, Sensa, Story in Avto magazin ter revije berite z domačega kavča že danes. Za vse enoletne naročnine boste skupaj plačali le 10 eur.

Nihče ne pravi, da čas v samoizolaciji ne sme biti zabaven. Zato smo za vas pripravili posebno ponudbo, saj želimo, da ostanete doma in s tem rešujete življenja: 

Najmočnejši nabor mednarodno priznanih blagovnih znamk revij lahko zdaj v posebni akcijski ponudbi v kompletu prejmete že za 10 eur letno. 
adriamedia

Elektronske izdaje revij Cosmopolitan, Elle, Sensa, Story in Avto magazin so na voljo v aplikaciji Magzter, ki je brezplačno na voljo za vaš osebni računalnik, mobilnik in tablico. Namestitev aplikacije je preprosta, samo sledite korakom na povezavi: Magzter

V podjetju Adria Media Ljubljana smo ponosni na to, da vam lahko ponudimo digitalni paket navdihujoče in zabavne vsebine, ki vam bo dala misliti in vas bo razvedrila. 

Naj vas opomnimo še, da z naročnino na 5 različnih revij lahko polepšate dan bližnjim ali jih obdarujete ob posebnih priložnostih. Razveselite sebe in tiste, ki so vam blizu TUKAJ.