Našli smo RAJ za vse, ki obožujete živali in ste radi aktivni!

Našli smo RAJ za vse, ki obožujete živali in ste radi aktivni! (foto: kmetija Mali raj) kmetija Mali raj
31. 3. 2022

Za vse ljubitelje živali, aktivnih počitnic, narave in vsega, kar nam le-ta lahko ponudi, je ta izlet skoraj obvezen! 

Ste že obiskali kmetijo Mali raj? Nahaja se v neokrnjeni naravi v Šalovcih, ponuja pa marsikaj, zato boste tudi vi našli nekaj zase. 

Za gurmane, ljubitelje živali, narave in športnike

Vse, ki si ne predstavljate življenja brez živali in mlade družine bodo navdušile prisrčne alpake, koze, ovce in druge živali. Skupno jih štejejo več kot 160. Pomagate lahko pri kmečkih opravilih, jih nakrmite, pomolzete ... In kar je najboljše, vse to lahko počnete tudi, če pridete na enodneven obisk brez nočitev. 

Mali Raj

Gurmanom bodo zadišali različni siri, skuta, sirotka in mleko - vse to na kmetiji pridelujejo sami. Posebnost proizvodnje je, da so vsi siri pridelani iz polnovrednega mleka, kar pomeni, da mleku ničesar ne odvzamejo in tudi ničesar ne dodajo, razen kulture in sirišča. 

To je tudi pravo mesto za vse, ki ste se prišli nadihat svežega zraka in preživeti nekaj aktivnega časa v naravi. Sprehodite se lahko po gozdni poti, naberete borovnice, divje jagode, gobe in še kaj. Sem radi zahajajo tako lovci, kot ribiči in gobarji. Na kmetiji si lahko izposodite tudi kolo ter se zapeljete po okolici, se okopate v bazenu, najmlajši pa bodo veseli otroškega igrišča. 

Kaj pa razvajanje?

Da pa bo oddih na kmetiji kot se šika, se morate tudi malo razvajati, kajne? Zato lahko preverite in kupite kozmetiko Martur, katere ustanoviteljica je navdih našla prav tukaj na kmetiji Mali raj. Filozofija znamke Martur professional skin care temelji na vrhunski izbiri surovin in velikih koncentracijah kozmetično aktivnih sestavin. Izdelki so namenjeni tako ženskam kot moškim, ter vsem starostnim skupinam. Vsi izdelki so dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil.

Športnikom in vsem, ki se vsaj občasno rekreirate, bo zelo prav prišla krema, namenjena takšnemu življenjskemu slogu. Active day repair cream je aktivna dnevna obnovitvena krema še posebej namenjena aktivnim posameznikom. Vsebuje visok delež aktivnih sestavin za izboljšanje stanja kože. Krema na koži ne pušča mastnega sloja.

Osnovno olje v kremi je araganovo, ki ni komedogeno. Formulacija kreme je usmerjena predvsem v izboljšanje vlažnosti kože, obnavljanje kože in celic. Namenjena je tako ženskam kot moškim in vsem starostnim skupinam. Vsebuje sestavine kot so vitamin E, kozje mleko, ektoin, ričkovo olje, olje raktivoca, riževo olje, kamelijevo olje, ovseni proteini in druge aktivne sestavine, ki intenzivno vlažijo kožo in zmanjšujejo TEWL (transepidermalno izgubo vlage na koži). Aktivne sestavine v kremi zmanjšujejo tudi posledice od prekomerne izpostavljenosti UV žarkom.

Rok

Soft calming cleanser je nežni čistilni gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil. Temeljito odstranjuje nečistoče iz okolja in koži daje sijoč videz. Kožo očisti, ne da bi jo izsuševal. Izdelek je do kože nežen in blag.

Soft calming toner je nežni pomirjajoči tonik za obraz, ki se lahko uporablja tudi po britju. Kožo dodatno očisti, tonizira, osveži in jo varuje pred zunanjimi vplivi. Koža je po uporabi Soft calming tonerja mehkejša in bolj napeta. Glavne aktivne sestavine so vitamin e, kozje mleko, alantoin in fiziološka raztopina. Vsebuje sestavine, ki na kožo delujejo blagodejno in jo pomirjajo. Izdelek ni komedogen in se priporoča za uporabo pri vseh tipih kože. Formula ne vsebuje parfumov in barvil, ima popolnoma naravni vonj in pH 5.5. Soft calming toner se lahko uporablja tudi za uporabo na rokah, deluje blagodejno na suho kožo na rokah.