10 preprostih pomlajevalnih trikov

10  preprostih pomlajevalnih trikov (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2015

Odložite serum proti staranju, odpovejte botoks za ta mesec in s svojega seznama želja črtajte obrazni lifting, obstajajo lažje poti, da pomladite svoj videz. Sledite premetenim in preprostim zvijačam – v sekundi boste mlajše.

Spremenite frizuro!

Pozabite na botoks. Najlažji način, da odstrižete nekaj let, je, da spremenite svojo frizuro. Omislite si frufru, ki je zdaj zelo moden, in v hipu boste popolnoma drugačne. In seveda frufru tudi diskretno skrije gubice na čelu.

Kupite si nov modrček!

Če si že več let niste kupile novega modrčka, potem je čas, da to naredite zdaj. Nosečnosti in nihanje teže so preoblikovali tudi vaše prsi. Prav presenečene boste, koliko lahko pravi modrček v trenutku spremeni obliko vaše postave – videti boste bolj vitke, vaše telo pa lepše oblikovano.

Posvetlite se

Ena izmed najpogostejših lepotnih napak je debelo namazan puder, in to pogosto delajo prav zrele ženske. Namesto da bi vas puder pomladil, tako le poudari gube na obrazu. Odločite se raje za lahkotno podlago in uporabite korektor na mestih, kjer je to pač potrebno. In ne pozabite se pred nanosom ličil namazati tudi s hidrantno kremo.

Izberite glos

Močne, težke mat šminke lahko le poudarijo drobne gubice, ki jih imate okoli ust. Dobra rešitev je, da na koncu vedno uporabite še glos. Vaše ustnice bodo bolj polne in lesk zagotovo ne bo poudaril gubic.

Nasvidenje, problematični madeži

Ključ do mlajšega videza se skriva tudi v tem, da ima vaša koža čim bolj enakomeren ten. Najbolje je, da starostne pike prekrijete s korektorjem, naročite pa se tudi pri dermatologu, da vam odstrani grde madeže.

Stran s starimi okvirji

Si želite preobrazbo, a ne bi radi zmetali kupa denarja za nove obleke? Najbolje je, da si privoščite le nov okvir za očala. Pravi okvir bo v trenutku spremenil vaš stil. In če želite še dlje – očala zamenjajte za kontaktne leče.

Obrvi

Lepo oblikovane obrvi delajo čudež na vašem obrazu, oči bodo takoj videti večje in bolj napete. Izberite naravni videz, ki sledi loku obrvi, saj ne smete biti preveč umetni.

Poživite nasmeh

Ni vam treba biti hollywoodski veteran, da bi razumeli pomen lepega nasmeha. Privoščite si čiščenje zobnega kamna in zakaj ne tudi beljenja zob. Seveda je tudi v vaš bližnji trgovini kup sredstev za beljenje zob. Hitro in preprosto!

Stojte pokonci

Slaba, grbasta drža nas avtomatično asociira na starost. S pokončno držo in hojo boste videti veliko mlajše, prihranile pa si boste tudi bolečine v hrbtu.

Lička

Vsak vizažist vam bo svetoval, da z leti začnite rahlo poudarjati tudi lička. Poudarek je na rahlo in nikar ne poudarjajte svojih ličnic, ampak začetek ličk. Takoj boste bolj mlade in igrive. Saj veste – zdrava rdeča lička.

iz Lise

Preverite še, kakšne vaje dela fitnes trenerka za čvrsto zadnjico.