Aktivirano oglje – super prah iz narave

20. 9. 2018 Promocijsko sporočilo

Za vse aktivne, ki nam je pomembno, da je tudi pri negi vse čim bolj naravno, je prava, zdravju prijazna izbira – aktivirano oglje.

Neizmerno moč oglja so poznale že stare civilizacije, ki so si z drobnimi delci, kot je vulkanski prah ali predelano oglje, čistile zobe in telo. Danes se med drugim uporablja v kulinariki, predvsem za popestritev videza jedi, saj je popolnoma nevtralnega okusa. Oglje je pridobljeno s segrevanjem kokosovih lupin pri izjemno visokih temperaturah v posebni komori, kjer se jim postopoma dodaja para in odvzema kisik. V tem procesu se kokosove lupine spremenijo v fin prah. Oglje ima izjemno protibakterijsko delovanje, deluje protiseptično ter razstrupljevalno.

AKTIVIRANO OGLJE za beljenje in čiščenje zob je popolnoma naravno in varno za uporabo, saj ne vsebuje škodljivih sestavin. Je izjemen borec proti nastanku zobnega kamna, kariesa, preprečuje slab zadah in parodontozo ter varuje sklenino. Brez skrbi ga lahko uporabljajo tudi vegani, pridobljen ima namreč veganski certifikat, ki ga podeljuje Inštitut Kon-Cert.

 

NARAVNI DEODORANT z aktiviranim ogljem ter vonjem nežne sivke in verbene je ročno izdelan tako zanjo kot zanj. Temelji na naravnih sestavinah, ne vsebuje škodljivih snovi, kot so parabeni ter aluminijeve spojine, in je primeren tudi za vegane, saj namesto čebeljega voska vsebuje jojobinega. Sivka pomirja razdraženo kožo tudi po britju in depilaciji. Je odličen antiperspirant, deluje protibakterijsko in protivnetno. 

MILO z aktiviranim ogljem in kokosovim oljem ter nevtralnim Ph je 100-odstotno naravno in ročno izdelano. S pomočjo aktiviranega oglja učinkovito odstranjuje nečistoče, mehča kožo ter je odlično za vsakodnevno umivanje. Z njim lahko čistite obraz, se prhate, umivate roke in lasišče. Primeren je za vso družino, tudi za najmlajše in dojenčke ter vse tipe kože, tudi za najbolj občutljive, saj ne poškoduje kožne povrhnjice. Milo je posebej primerno za kožo z dermatitisom in luskavico ter kožo, nagnjeno k nečistočam, ogrcem in aknam, saj globoko očisti pore ter nase veže nečistoče in strupe.