Nasveti o intimni negi, ki jih mora vedeti vsaka ženska

Nasveti o intimni negi, ki jih mora vedeti vsaka ženska (foto: Promocijski material) Promocijski material
21. 6. 2016 Promocijsko sporočilo

Poletje je pred vrati, z njim pa tudi zabavne počitnice, sproščeni obiski bazena, kopanje v morju in nepozabni poletni večeri. Chilly vam pred odhodom na dopust podaja nekaj najbolj koristnih nasvetov o intimni negi, ki jih mora vedeti vsaka ženska. Potem pa hitro, morje vas že čaka!

Intimna preventiva za lahkotno poležavanje na plaži

Skrbno negujte intimne predele skozi vse leto, poleti pa jim namenite še malo več pozornosti. V toplejših dneh, ko ste bolj izpostavljeni soncu, povečanem potenju in kopanju v bazenu ali morju, pa z ustrezno intimno nego poskrbite za Chilly svežino in intimno zdravje.

Za vzdrževanje intimne higiene je vedno dobro imeti posebno brisačko, še bolje pa je, da uporabite kar Chilly modre intimne robčke. Ti so bogati z izvlečki timijana in žajblja ter nudijo dolgotrajno in aktivno zaščito. Posebej so primerni pri obisku prostorov, kjer je povečano tveganje okužb, na primer na bazenih ali pa v savnah. Pa še razgradljivi so, tako da jih po uporabi lahko odvržete v wc školjko.

Kopanje in zlasti uporaba jacuzzija, kjer voda prodre prav v notranjost nožnice, spere zaščitno sluz in uniči kislost, ki je potrebna za normalno delovanje nožnice. Ginekologi kot preventivo priporočajo tudi razne probiotike, ki so na voljo v različnih oblikah in ti bodo pomagali poskrbeti za intimno ravnovesje.

Poletne zabave in prehrana

Nenevarna, vendar neprijetna glivična okužba kandidiaza se rada pojavlja, če je »kri bolj sladka«, torej, če pojemo preveč  sladkarij.

Chilly vam razkriva tudi nekaj, kar zagotovo niste vedele.

Pitje alkohola spodbudi razvoj kvasovk, ki se naselijo v telesu in tudi v nožnici. Vnetja vseh sluznic pa lahko povzroči tudi hitra in nezdrava hrana, zato je priporočljivo zmerno uživanje takšne hrane. Pazljivo na zabavah torej!

Z vestno uporabo nasvetov Chillyja ne skrbite, temveč se prepustite doživetjem. Chilly bo poskrbel za vaše intimne dele, zato ga hitro spakirajte v kovček in se lagodno prepustite poletju ter novim dogodivščinam.