Niti preveč, niti premalo – ravno prav!

18. 12. 2017 Promocijsko sporočilo

Če premišljujete o obisku skandinavskih dežel, vam zaupamo: navdušeni boste! Mi smo se naravno zaljubili v Švedsko, v njeno naravo kot tudi urbana središča. Stockholm je mesto, kjer se prepletajo narava in tradicija in urbani način življenja.

Niti ni preveč urbano, niti preveč ruralno, niti preveč hitro, niti preveč umirjeno. Obožujemo ta njihov način življenja, ki ga opisuje švedska beseda lagom! Bi tudi vi radi živeli kot oni?

Švedska beseda lagom – ravno prav!

Beseda lagom opisuje celoten življenjski slog, lagom je občutek uravnoteženosti življenjskega zadovoljstva, popolna harmonija, čudovito ravnovesje v vseh stvareh, ki jih počnete! Lagom pomeni živeti in delati vsako stvar po načelu preveč, ne premalo – ravno prav! To je ključ do zadovoljnega življenja, življenja v ravnovesju.

Beseda lagom se tako odraža v vašem delu, skrbi za zdravje, ukvarjanju s športom, odnosu do narave, mode, dizajna, do pojmovanja lepote, kajti lagom način življenja se upira vsem ekstremom in vas bo naučil, da boste izbirali logično in praktično!

Nordijski nadih in švedska estetika, Barnängen

Zaljubite se v Švedsko in njeno lepoto ter vnesite lagom v svoj vsakdanjik in ne pozabite na nego telesa. Recept za uravnoteženo nego za uravnoteženo življenje so lepotni izdelki, ki dajejo energijo, a tudi sproščajo, ki nahranijo, a tudi osvežijo.

Lagom boste odkrili v švedski znamki s tradicijo, znamki Barnängen, ki v svojih izdelkih spaja sestavine z nordijskim navdihom in švedsko estetiko. Njihovi izdelki vsebujejo nordijsko naravo, raznovrstne rastline, trave, hranilne sestavine, ki jim Švedi že stoletja zaupajo in jih uporabljajo. Njihovi izdelki prepletajo divjo nordijsko robido, brezo, bezeg, ki so mešane z znanstveno raziskanimi formulami za nego kože.

Preizkusite slavni švedski ritual

Preizkusite slavni ritual Bada Isvak s prhanjem, ki poživlja in sprošča hkrati. Barnängenov gel za prhanje in kopanje Glacier Breeze vsebuje enkratno formulo morskih soli in 'moisture seruma', ki na čudovit način spominja na vonj ledene vode, ki vas objame po izhodu iz savne. Preizkusite tudi preostale izdelke iz linije Nordic care in Nordic Rituals!

Več na: www.barnangen.si