Skrivnostno olje namesto botoksa

16. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

Predstavili vam bomo skrivnost ohranjanja mladostnega videza kože, ki je povsem naravno. Potrebovali boste le eno skrivnostno sestavino in vaše roke. Čas je, da odkrjete, kako lahko svoji koži ponudite naravno najboljše.

Neizogibno dejstvo je, da z leti naša koža izgublja elastičnost, postaja vse tanjša in pojavljati se začnejo gube ter druge nepravilnosti (pigmentacija, akne, rdečica itn.). Lahko ta proces zaustavimo? Vsekakor vam ne bomo obljubljali čudežev, lahko pa vam razkrijemo, kako lahko zakrijete nekaj let.

In kakšna je torej naša zmagovalna kombinacija? Pomlajevalne vaje za obraz s samomasažo s hladno stiskanim šipkovim oljem iz ekološke pridelave Malinca + redna jutranja in nočna rutina s šipkovim oljem.

Zakaj šipkovo olje?

Ker so ga uporabljali že stari Egipčani, Maji in Ameriški Indijanci. Vsebuje provitamin A (v glavnem beta-karoten), vitamine C, E, D,F ter veliko esencialnih maščobnih kislin omega - 6 ter omega - 3. Zaradi svoje sestave je odlično predvsem za nego kože na obrazu. Vlaži suho in dehidrirano kožo, zmanjšuje gube in preprečuje prehitro staranje kože, pomaga pri aknah, zmanjšuje sončne pege in starostne lise ter druge manjše barvne spremembe na koži, pomaga uravnovesiti ten kože in nežno odstranjuje ličila.

Zakaj pomlajevalne vaje za obraz?

Ker so znanstveniki odkrili, da redno 30 – minutno izvajanje pomlajevalnih vaj za obraz deluje že v 20. tednih. To je pokazala študija objavljena v reviji Jama Dermatology, v katero so vključili 16 žensk med 40. in 65. letom, ki so imele na koži že vidne spremembe (pigmentne madeže, gube in milejšo degeneracijo kože). Vaje so izvajale skupaj 20 tednov (vsak dan) in s pomočjo metode “prej in potem” so ugotovili, da je njihova koža ob koncu študije izgledala 3 leta mlajša.

K temu dodajte še samomasažo s hladno stiskanim ekološkim šipkovim oljem Malinca in vaša koža vam bom hvaležna. No, pa tudi vaša samozavest bo poskočila.