Pustite goste odprtih ust s to popolno kombinacijo – postrezite vino s konopljo!

Pustite goste odprtih ust s to popolno kombinacijo – postrezite vino s konopljo! (foto: PROMO) PROMO
6. 1. 2020 Promocijsko sporočilo

Le kdo si ne želi presenetiti svojih gostov z nečim povsem svežim in inovativnim? S tem 100 % slovenskim konopljinim vinom vam bo to nedvomno uspelo.   

Ekskluzivna izkušnja

Pravo doživetje za vse čute lahko za praznike ali kar tako, ker je lepo živeti, izkusite z rdečim vinom, združenim s hladno macerirano industrijsko konopljo. Tudi če ste ljubitelji klasičnih vin, vas bo ta izvrstna kombinacija presenetila in navdušila ter poskrbela za prijetno presenečenje. Konopljino vino ali vino s konopljo ima svež in navdihujoč okus, značilen za suha vina, obenem pa prinaša povsem novo izkušnjo.

Omamni okus

Za edinstveno izkušnjo okušanja so v vinu združene tri izvrstne slovenske sorte, ki se odlično dopolnjujejo v vinski simfoniji. S skrbim večletnim zorenjem to vino ustvarja popolno kuliso za poudarjeno aromatičnost, ki pa se v popolnosti razvije s počasnim in hladnim maceriranjem slovenske industrijske konoplje, ki v vinu prebudi tiste najbolj prefinjene nianse. Ta harmonična kombinacija rdečega vina in konoplje vas bo tako neskončno razvajala z omamnim okusom.

Življenjski eliksir

100 % slovensko ročno izdelano vino s konopljo NOIZ je bogato z naravnimi antioksidanti, ki jih najdemo tako v vinu kot tudi v konoplji. Vemo, da so antioksidanti snovi, ki zavirajo oksidacijske procese v našem telesu, torej nastajanje prostih radikalov, odgovornih za številne neželene kemijske reakcije, ki lahko poškodujejo celice in pripomorejo k nastanku bolezni, kot so rak, infarkt in diabetes. Zaradi bogate vsebnosti fenolov in kanabinoidov lahko rečemo, da vino NOIZ deluje tudi kot pravi življenjski eliksir.

Več o tem edinstvenem vinu lahko preberete TU!

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!