Novi pralni in sušilni stroji Gorenje nagrajeni z red dot

2. 7. 2012 Promocijsko sporočilo

Prišla je nova generacija pralnih in sušilnih strojev Gorenje. Odlikujeta jih inovativna senzorska tehnologija SensorIQ in ergonomsko oblikovanje, ki omogoča nadvse udobno upravljanje. Izjemno oblikovanje je nagradila tudi stroga žirija eminentne mednarodne nagrade red dot, kar je veliko priznanje za Gorenje in oblikovalsko ekipo Gorenje Design Studia.

Vrhunsko oblikovanje, okolju prijazna in energijsko učinkovita tehnologija so ključne lastnosti, ki novo generacijo pralnih in sušilnih strojev Gorenje uvrščajo med najbolj dovršene in učinkovite aparate na trgu. Z izostrenim čutom za vaše perilo.

Še posebej velja omeniti program za ohranjanje občutljivega perila, ki se imenuje UltraWHITE, s katerim v Gorenju kot eni prvih na trgu, zagotavljajo popolnoma bela in sijoča oblačila že pri temperaturi 30 °C.

Program UltraWHITE je posebej prilagojen negi belega občutljivega perila, kot so sintetika, svila, najlon, čipke, ki ga zaradi izjemne občutljivosti tkanin ni mogoče prati pri visokih temperaturah. Ta program omogoča odlično negovano perilo že pri temperaturi 30°C.

Poleg inovativnega UltraWHITE programa za belo perilo nova generacija pralnih strojev Gorenje ponuja tudi druge perilu prilagojene programe, kot so PerfectBlack, BioWash, NightWash, QuickWash ter dva osebna programa MyFavorite, ki si ju na zelo preprost način lahko uporabnik sam prilagodi.

Predstavitev nove generacije pralnih in sušilnih strojev Gorenje so začinili z modnim dogodkom Senzacija v belem.

Novo generacijo pralnih in sušilnih strojev si lahko ogledate na www.gorenje.si/ngwd.

Gorenje