Do 100 dni vonja po sveže opranem!*

Do 100 dni vonja po sveže opranem!* (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Poznate občutek, ko zavonjate svežo jabolčno pito v restavraciji in se spomnite popoldanskega čaja z najboljšo prijateljico? Ko greste mimo parka, kjer se kosi trava, misli vas pa nenadoma odnesejo na babičin travnik, kjer ste bosi preživljali poletne počitnice?

Vonj je čutilo, ki ga radi zapostavimo, razen ko nas popolnoma prevzame - ali odvrže.

Znano je, da se naš nos izredno hitro navadi določenega vonja, zato se na žalost svežega perila razveselimo samo prvi dan. Kaj pa, če bi ta občutek trajal dlje?

do 100 dni svežega perila*

Ali si lahko zamislite sveže spomladansko jutro, ki traja do 100 dni*? Ali pa razburljiv vonj nasada sivke ali eksotičnega olja jasmina in lilij, ki vsak dan razveseljujejo vaše čute? Sedaj boste z novo formulo Silana imeli občutek sveže opranega perila, ki traja vse do 100 dni*.

Izbirate lahko med devetimi različnimi razkošnimi dišavami - Silan vam bo v vsakem trenutku dneva zagotavljal mamljiv, dolgotrajen vonj vaših oblačil.

Posebna formula

Silan ima formulo, ki zagotavlja, da dolgotrajne vonjave ostanejo na vlaknih tudi po sušenju. Parfumska tehnologija podpira stalno sproščanje dišav - zaradi česar imajo oblačila in perilo svež vonj pravkar opranega perila do 100 dni*. Ko so sveže oprana oblačila suha, se ob vsakem njihovem premiku ali dotiku v ozračje sprostijo majhne mikro kapsule - odklenejo fantastične trenutke dolgotrajnega vonja.

Silan Classic Fresh Moments temelji na neverjetni zgodbi o uspehu Silanovega koncepta »Osem tednov svežine«, ki je bil prvič predstavljen leta 2014 v ponudbi Silan Classic. To je bilo izboljšano leta 2016 v ponudbah Classic in Aromatherapy. Izboljšava je obljubljala do deset tednov svežih in parfumskih trenutkov.

Visoko zmogljivostna formula omogoča dolgotrajen neverjetni vonj - zaradi česar je perilo mehko na dotik in čudovito diši.

25 ml mehčalca Silan pri običajni polnitvi pralnega stroja navda vaše perilo z dolgotrajnim vonjem do 100 dni* in zagotavlja nežno nego tkanin, saj mehča in gladi vaše perilo.

6 različnih doživetij

Obstaja devetih fantastičnih dišav, ki jih lahko izberete iz zbirke Silan in vključujejo tako ponudbe Silan Classic, kot Silan Aromatherapy.

Kolekcija Silan Classic Fresh Moments zajame bistvo naravnega vonja v plastenki s preprostim, lahkim dizajnom, v obliki kapljic rose:

  • Silan Mediterranean– zajema poletno nebo brez oblakov
  • Silan Morning Sun – zajema rosno svež trenutek vzhajajočega jutranjega sonca
  • Silan Lavender Garden – poka od čudovite dišave vijolične sivke, ki polni mediteranske travnike z lepimi spomini 

 V zbirki Silan Aromatherapy Perfume Moments obstaja pet razburljivih cvetnih dišav, ki bodo spodbudile vaše čute.

  •  Silan Aromatherapy z oljem oranže in magnolijo
  • Silan Aromatherapy z oljem vrtnice in potoniko
  • Silan Aromatherapy s citrusovim oljem in plumerijo

Na podlagi strokovnega znanja Silan, pridobljenega v več desetletjih, vodilna ponudba mehčalcev v regiji obljublja mamljivo dolgotrajno izkušnjo vonja.

Od trenutka, ko zjutraj odprete svojo omaro do trenutka, ko se ponoči zavijete v rjuhe, v trenutkih Silana lahko uživate dlje.

 *po 100 dneh shranjevanja oblačil v omari. Učinek kapsul.

 

Značke: Silan svežina