4 preproste odločitve, s katerimi boste telefon kupili ceneje

18. 9. 2018 Promocijsko sporočilo

Bi radi zamenjali telefon, a seveda ne zapravili preveč za novega? Seveda to ni misija nemogoče, le znajti se je treba.

Da vam bo pregledovanje ponudbe in izbiranje novega 'mobilnega pametnjakoviča' v užitek, čeprav kupujete po nižji ceni, smo povzeli 4 običajne načine, kako kupiti nov telefon, pri tem pa vsekakor ne zapraviti celega premoženja.

 

1 Telefoni v paketu oziroma ob vezavi so cenejši

 

Prva in že tudi najbolj uveljavljena možnost, ki ji ni treba posvetiti preveč besed, je seveda, da telefona ne kupite v prosti prodaji, temveč preverite ponudbo znotraj svojega naročniškega paketa oziroma pri svojem mobilnem operaterju. In upate, da bo kateri od izbrancev v paketu tudi vaš idealni izbranec – čisto po vaši meri!

 

2 Akcija! Poiščite telefon, ki je v akciji!

Tako kot kupite trendne superge, ki so na polici zadnjih kosov čudežno ravno v vaši velikosti, in si jih končno lahko privoščite ... No, mogoče niso prav ta hip prišle še vroče naravnost iz tovarne, niso iz najnovejše kolekcije, ampak še vedno so top izbira in predvsem je pomembno, da so vamvšeč. Enako je s telefonom! Prebrskajte prodajalne in splet po dolgem in počez in znižana cena se vam bo slej ko prej prikazala pred očmi. Morda boste morali skleniti kompromis sami s sabo, če znižani telefon ne bi bil ravno vaša prva izbira, a odločitev je tako ali tako samo vaša – če želite nižjo ceno, boste kupili tistega, ki je po taki ceni na voljo.

3 Spletne cene so lahko klik v polno!

Ne le da je šoping na spletu udoben, saj ni lepšega kot po napornem dnevu oditi naravnost domov, se namestiti v mehak objem naslanjača in klikati. Cene na spletu so pogosto ugodnejše od tistih v prodajalnah!  To pa še ni vse …

- Ob pravi ponudbi boste, kot rečeno, privarčevali pri nakupu.

- Privarčevali boste tudi s časom in energijo, saj se vam ni treba nikamor 'premikati' in tam čakati v vrsti.

- Spletni nakup lahko prinese dodatne ugodnosti, kot je 1 mesec brez naročnine ali brez stroškov ob menjavi paketa.

 

4 Stari pametni telefon za novega = pametni prihranek

Zakaj bi se na vašem starem telefonu nabiral prah? In zakaj bi vi v svojem domu nabirali staro 'e-šaro'? Pa tudi če svoj telefon pravilno zavržete, so zaskrbljujoče ocene Evropske komisije: v Evropi naj bi do leta 2020 namreč odvrgli več kot 12 milijonov ton elektronskih in električnih naprav na leto. Ob takšnih količinah je recikliranje e-odpadkov ključnega pomena, sploh zato, ker te naprave med drugim vsebujejo snovi, ki lahko ob nepravilnem odlaganju pronicajo v okolje in so okolju in našemu zdravju neprijazne. Materiale mobilnega telefona je mogoče ponovno uporabiti in s tem poskrbeti tako za okolje kot zase – seveda tudi s prihrankom ob nakupu novega 'mobilnega ljubljenčka'!

Tudi vsi Telemachovi uporabniki lahko na primer svojo staro napravo zamenjajo za novo. Odkupno vrednost starega telefona ali tablice vam upoštevajo pri nakupu nove naprave, hkrati pa vi s tem storite še nekaj dobrega za okolje.

Poleg ugodne menjave staro za novo pa je Telemach poskrbel tudi za:

→     Še več podatkov

Novi in obstoječi uporabniki lahko po nespremenjeni ceni paketa ŠE VEČ zdaj uživajo v kar 30 GB prenosa podatkov, neomejenem WiFi po svetu, neomejenih klicih in sporočilih doma in v EU ter televiziji prihodnosti EON.

→    Še več telefonov

Vse do konca oktobra lahko izbirate med štirimi super telefoni, ki so jim občutno oklestili cene.