5 stvari, ki osrečujejo sodobnega moškega

5 stvari, ki osrečujejo sodobnega moškega (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 1. 2019 Promocijsko sporočilo

Kakšna je definicija sodobnega moškega? Aktiven, organiziran, urejen, negovan, samozavesten, rad ima napredek, tehnologijo, elektroniko ... Čeprav so si moški med seboj različni, lahko najdemo tudi njihov skupni imenovalec. In to so morda nekatere elektronske igračke, ki bi jih vsak sodobni moški zagotovo vzel tudi na samotni otok.

Slušalke

Marsikateri sodobni moški ne more preživeti dneva brez svojih najljubših hitov, ki v vsakem trenutku dvignejo njegovo razpoloženje in poskrbijo za motivacijo. Pri tem predvsem ne more brez jasnega in čistega zvoka, medtem ko posluša glasbo, gleda film oziroma igra računalniško igro. Ali pa samo telefonira ... Slušalke v ušesih ima na primer med vožnjo z javnim prevozom, tiste na ušesih uporablja v službi za motivacijo in nemoteno delo, brezžične so zanj nepogrešljive med tekom oziroma katero drugo športno aktivnostjo ali med sesanjem avta ... Slušalke so v glavnem zakon!

 

Prenosni zvočnik

Seveda ga potrebuje! Služi mu za popoln odklop, sprostitev in zabavo ob najboljši glasbi. Za ustvarjanje posebne atmosfere med druženjem na prostem, za ležerno glasbeno ozadje, medtem ko ob večerji razvaja svojo izbranko, za sproščujoče tuširanje ob izbranem glasbenem miksu. Najraje ga poveže s pametnim telefonom, saj je to zanj najbolj preprosto in praktično.

Dron

Vsak moški je videti zelo sodobno in kul, ko na primer izvaja akrobacije v snegu, medtem ko ga snema dron. Ali ko v naravi preživlja trenutke bližine s svojo boljšo polovico. Spomini z dronom dejansko postanejo večni in nepozabni! Pa še tako zanimivo in igrivo ga je upravljati ...

 

Pametna ura

Ura, kompatibilna z njegovim telefonom, mu v osnovi služi za predvajanje glasbe, štetje korakov in podpiranje različnih aplikacij. Merilnik srčnega utripa pride zelo prav med njegovo športno aktivnostjo, merjenje kakovosti spanca pa mu pomaga razumeti, zakaj se zjutraj zbuja utrujen. S tako uro so spremembe na bolje zanj lažje in učinkovitejše. Pa še tako moderno je videti na roki!

Pametni telefon

Le zakaj ga sploh omenjamo, ko pa je že tako samoumeven, da nam ga niti ne bi bilo treba? Pa vendar, sodobni moški bo poskrbel, da njegov telefon ne bo samo lepega videza ter hkrati ultra pameten in zmogljiv, temveč mu bo omogočal kar največ! Na primer to, da mu nikoli in nikdar ne bo treba skrbeti, da bi na njem presegel količino prenosa podatkov. Za to pa lahko poskrbi s Telemachovim paketom NAJVEČ. Telemach je namreč znova premaknil meje mobilne komunikacije in presenetil s še boljšim mobilnim paketom NAJVEČ, ki zdaj ponuja neomejeno uporabo prenosa podatkov. To velja za uporabo storitev v Sloveniji, v državah EU pa imajo naročniki paketa NAJVEČ na voljo kar 9 GB podatkovnega prenosa.

Cena paketa NAJVEČ je žepu prijazna in celo za 2 evra ugodnejša kot prej; mesečna naročnina znaša 20 evrov za obstoječe uporabnike Telemachovih fiksnih paketov ter 22 evrov za vse ostale. Ponudba pa velja tako za zasebne kot tudi poslovne uporabnike.