10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Aktivno v pomlad

Sveže stisnjeno sadje v Fructalovih Selection sokovih je odličen vir energije.  (foto: promocijski material) promocijski material
1. 3. 2010 Promocijsko sporočilo

Ste tudi vi v zimskih mesecih pogrešali tople sončne žarke, ki bi vas napolnili z energijo in vam dali dodaten elan in motivacijo za naporne delavnike? Brez skrbi, pred vrati je pomlad, kmalu si bomo lahko privoščili daljši izlet v naravo, ki se bo začela prebujati skupaj z nami.

Dolgi in utrujajoči delavniki so pogosto vzrok za slabo počutje, pomanjkanje energije za telesno aktivnost in druženje. In prav zato strokovnjaki nenehno opozarjajo na iskanje pravilnega ravnovesja med zaužitimi vitamini, ki jih naše telo potrebuje za normalno delovanje, in telesno aktivnost, s katero se zoperstavimo delovnim obremenitvam.

Vse pogosteje se nam dogaja, da pozabljamo nase in si ne privoščimo nekaj dodatnih minut dnevno za pripravo uravnoteženega in hranilno bogatega obroka.

Pozabite na utrujenost in izberite svoj okus energije


V zimskih mesecih so v Fructalu pripravili nov izdelek, ki odgovarja na potrebe sodobnega in z aktivnostmi nabitega življenja. Z novimi sokovi Selection iz sveže stisnjenega izbranega sadja se vsak dan začne zdravo, in to en, dva, tri.

Selection je naravni vir vitaminov in mineralov, ki so potrebni za delovanje organizma ob vsakodnevnih naporih in aktivnostih.

100% prehranska pomlad v vašem kozarcu


Fructalovi Selection sokovi so stisnjeni iz izbranih sadežev, ki prihajajo iz dežel z idealnimi naravnimi pogoji za njihovo rast. Ananas iz Kostarike, pomaranče iz Brazilije in bele grenivke iz Mediterana. Za zdravje in odpornost, moč in vitalnost so najboljše hranilne snovi, ki jih dobimo z uživanjem svežega sadja.

Sadje, še posebej sadni sokovi vsebujejo veliko energije in hkrati s sladkorji, z organskimi kislinami, vitamini in drugimi sestavinami pomagajo pri čiščenju telesa.

V sokovih iz sveže stisnjenega sadja se nahaja zgoščena prehranska in zdravilna moč, predvsem pa vitamini, ki pomagajo imunskemu sistemu pri obrambi pred virusi. So nekaj najboljšega za naše zdravje, saj nas varujejo pred boleznimi, nas prehranjujejo in pomlajujejo.

Prebudite pomlad v sebi


Sveže stisnjeno sadje v Fructalovih Selection sokovih je najboljši darovalec energije in vitaminov za vse tiste, ki pristno in naravno postavljate na prvo mesto. Sokovi so brez dodanega sladkorja in vode, kar ohranja najboljši okus sadja in njegove hranilne snovi za dobro počutje in premagovanje delovnih obveznosti.

Izberite svoj Selection okus in se poigrajte s svojimi spomini na prijeten pomladni piknik v naravi!

Več na www.fructal.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri