Izpolnite najbolj skrite želje

10. 12. 2018 Promocijsko sporočilo

Pogosto iščete tisto pravo darilo, ki bo vašim najbližjim vzelo sapo od navdušenja. Verjamemo, da takšnega darila ni vedno enostavno najti, zato smo tukaj mi, ki vam priskočimo na pomoč. Najlepša doživetja in nepozabne trenutke smo združili v tri zbirke darilnih bonov, ki jih kupite na vseh Petrolovih bencinskih servisih. Ponudba, ki zajema kopanje in razvajanje, praktična darila in doživetja ter turizem in šport, je tako mikavna in raznolika, da boste vedno našli priložnost za obdarovanje, ne le ob prazničnih dnevih.

In ker se bliža čas, ko so skoraj vsa družinska in prijateljska druženja povezana z obdarovanjem, imate zdaj priložnost podariti darilo za vsakogar: ljubitelje kulinarike, masaž, termalnih vrelcev ali ostalih razvajanj, navdušence nad športnimi in adrenalinskimi doživetji ter še marsikaj.

Če bi radi podarili posebne trenutke za svojo boljšo polovico, potem boste zanjo zagotovo izbirali med termalnimi razvajanji, wellness doživetji, lepotnimi storitvami, obdarujete pa jo lahko tudi z bonom za izbiro nakita. Zanj pa boste poleg zgoraj omenjenih izbirale med športnimi doživetji, poletom z letalom ali katerim izmed bonov za ogled različnih gledaliških predstav. Tudi vaši najmlajši ne bodo ostali ravnodušni, saj ponujamo tudi bone za vodno zabavo ali vragolije na snegu.

                               

Darilni boni iz Petrola bodo popolni tudi za bližnje, ki so v prenovi doma ali v pričakovanju novega družinskega člana, saj imamo ponudbo tudi zanje. Če pa niste še povsem prepričani, kaj bi bilo pravo darilo, lahko podarite vrednosti bon, z njim pa bo za obdarovanega izbira neomejena.

Obiščite spletno stran www.petrol.si in se prepričajte o neskončni izbiri doživetij, s katerimi boste vi in vaši najbližji ustvarili nepozabne trenutke.