Osvojite 40 eurov za svojo najljubšo športno aktivnost v naravi

Osvojite 40 eurov za svojo najljubšo športno aktivnost v naravi (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 8. 2016 Promocijsko sporočilo

Zaupajte nam svoj nakupovalni seznam za svojo najljubšo športno aktivnost in katere so tiste ključne stvari brez katerih rekreacija v naravi ne bi bila popolna.

Sonce, narava, pisane barve ... ugodne temperature kar vabijo k preživljanju časa na prostem in raznim športnim aktivnostim. Šport in rekreacija v naravi osvežujeta človekovo telo in duha. Sodelujte v Mastercard nagradni igri in nam sporočite vaš nakupovalni seznam za stvari, brez katerih vaša rekreacija v naravi ne bi bila popolna.

Mastercard brezstična tehnologija vam omogoča hitre in varne nakupe

Plačilo enostavno opravite tako, da približate Mastercard brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa, da bi zamudno iskali pravi znesek v gotovini.

Enostavno do neprecenljivih poletnih doživetij

Tudi izbrani izdelki, ki so na vašem nakupovalnem seznamu so lahko le dotik stran. Plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro je hitro, varno in enostavno. Za zneske do 15 evrov, kartico le prislonite k POS terminalu in že ste na poti do neprecenljivih aktivnih poletnih doživetij.

Vsakodnevno se srečujemo s trenutki za katere moramo biti opremljeni s pravimi stvarmi. Navdušujoče priložnosti, kot so poležavanje na plaži, poletni piknik, športne aktivnosti v naravi ali kakšno drugo doživetje, hkrati pomenijo tudi to, da se na našem nakupovalnem seznamu znajdejo različne stvari. Z brezstično kartico Mastercard bo nakupovanje vseh potrebščin, ki jih potrebujete za lepe spomine ob aktivnostih na prostem, resnično hitro, varno in enostavno.

Kako sodelujete v nagradni igri?

Sporočite nam katere so tiste stvari brez katerih si ne predstavljate športnih aktivnosti na prostem. Sestavite nakupovalni seznam za svojo najljubšo športno aktivnost na prostem in ga skupaj s svojimi podatki vnesite v spodnji obrazec.

Nagradna igra poteka do 14. septembra 2016

Izžrebali bomo srečneža ali srečnico, ki bo prejel Mastercard® predplačniško brezstično kartico na kateri bo naloženih 40 evrov.

Nagradna igra je zaključena.

Srečni nagrajenec je ...

Čestitamo srečnemu izžrebancu Gregorju Pirihu. Na njegovem nakupovalnem seznamu za popolno rekreacijo v naravi so se znašli naglavna svetilka in tekaška torbica za okrog pasu.