Na vadbo s steklenko LifeFactory

14. 10. 2011 Promocijsko sporočilo

Steklenke LifeFactory so odlična rešitev za pitje vode in drugih pijač. Nepogrešljive so tako na poti, v službi, telovadnici, šoli, na igrišču kot tudi na vrtu in doma. Zadovoljujejo vse pričakovane kriterije: so netoksične in brez okusa, okoljsko odgovorne, trpežne in lepega videza.

Ste se odpovedali plastenkam, a vas moti neprijeten okus po kovini, ki spremlja pitje iz kovinskih stekleničk?

Rešitev je v Lifefactory steklenki, ki očara z veliko odprtino in je brez kakršnih koli kemikalij, vključno z BPA, ftaleti in PVC-jem. Netoksična ovojka iz medicinskega silikona nudi odličen oprijem ter ščiti pred poškodbami  (seveda pa – čeprav gre za posebno obdelavo – steklo ni nezlomljivo).

Kakšne so prednosti stekla?

Zakaj je boljše kupiti steklenko kot pa plastenko ali stekleničko iz kovine?

Steklo je že stoletja zanesljiv material. Je eden najbolj zelenih materialov na planetu in je 100% recikljiv.  Je tudi varen: ni vam treba skrbeti, da vsebuje BPA, svinec ali druge kemikalije, ki lahko pronicajo v tekočino, ki je v steklenički. Poleg tega imajo voda in druge tekočine, ki jih pijete iz steklenke, boljši okus, ker ima steklo nevtralen okus – brez neprijetnega priokusa po plastiki ali kovini.

Zakaj je Lifefactory steklenka boljša od plastične ali kovinske steklenice za enkratno uporabo?

Najprej in predvsem, da je steklena, kar pomeni, da je brez BPA, ftalatov, PVC, polikarbonatov in  v vašo vodo ali druge pijače v steklenici nič ne pronica. Steklo ima nevtralen okus, brez priokusa po plastiki ali kovini, ki bi vplivali na vašo pijačo.

Patentiran silikonski ovoj  dodaja posebno noto vsaki steklenki, saj omogoča lažje držanje steklenice in pomaga pri zaščiti pred razbitjem. Silikonski ovoj je tudi nestrupen in brez plastike. Oblikovan širok vrat omogoča enostavno nalivanje v steklenko (lahko dodate led, rezine citrusov, čajne vrečke, itd), enostavno je za pitje in za čiščenje.

Z uporabo Lifefactory steklenke ste prijazni tudi do okolja.

Več na: steklenka.greenbee.si