Nad prah v vsakem kotičku doma

Nad prah v vsakem kotičku doma  (foto: Philips) Philips
10. 4. 2015 Promocijsko sporočilo

Želite si čisto in varno gnezdo, a za to ne želite potrošiti preveč energije, saj razmišljate ekološko. Philips se ponaša z učinkovitimi sesalniki eko serije. Vas zanima? Berite naprej.

Brez skrbi ...

... s tehnologijo AirflowMax, ki omogoča enakomerno razpiranje vrečke za najboljše rezultate čiščenja tudi, ko je vrečka že polna.

... ali tehnologijo PowerCylone v modelih sesalnikov brez vrečke, ki omogoča učinkovito ločevanje zraka in prahu za polno zmogljivost sesalnikov.

Najvišja učinkovitost – najmanjša poraba energije

Najvišjo učinkovitost odstranjevanja prahu s tal omogočajo aerodinamična oblika in stranski krtači, ki odlično sodelujejo z energijsko učinkovitimi aparati. Tehnologija TriActiveMax pri čiščenju preprog še rahlo razpre vlakna in odstrani prah tudi iz najglobljih kotičkov, nastavek TriActive Z pa hkrati odstranjuje prah in drobtine ter tako prihrani delo, saj nastavka ni treba dvigniti, da bi posesali večje delce.

Zadržijo 99% prahu

Skrb, da bi takoj po končanem opravilu spet zagledali kup prahu za seboj, je povsem odveč.

So izjemno tihi

Uporabljamo jih lahko tudi v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah, ne da bi s tem kogarkoli motili.

Dodatna vrednost: Philipsovi sesalniki nove eko serije se ponašajo s slovensko inovacijo, poganja jih namreč Domelov motor, ki sledi trendom pri manjši porabi energije in je izdelan s trikrat manj materiala kot njegovi predhodniki. Nova eko serija je dokaz, da je mogoče varovati okolje, ne da bi s tem zmanjšali učinkovitost sesanja.

Več na tej spletni strani>>>.