Nagradna igra: Osvojite brezstično MasterCard® kartico, naloženo s 100€

Nagradna igra: Osvojite brezstično MasterCard® kartico, naloženo s 100€ (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
22. 10. 2015 Promocijsko sporočilo

MasterCard® brezstična tehnologija omogoča hitre in varne nakupe. Plačilo se opravi tako, da posameznik le približa MasterCard® brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa zamudno iskanje pravega zneska v gotovini.

Brezstična MasterCard® kartica omogoča plačevanje povsem enostavno, tako da kartico približamo POS terminalu. Plačila pod 15 EUR ne zahtevajo niti vnosa PIN kode, zato je plačilo še posebej hitro. Pri plačilih nad 15 EUR pa posameznik kartico prisloni, nato pa za dodatno varnost vpiše še PIN kodo. Svojo brezstično MasterCard® kartico pa lahko povsem normalno uporabljamo tudi za plačevanje na terminalih, ki ne omogočajo brezstičnega plačevanja. Kartico enostavno vstavimo v režo terminala, vtipkamo PIN kodo in plačilo je opravljeno.

Plačevanje tako še nikoli ni bilo hitrejše, varnejše in enostavnejše. Čakanje na blagajni bo tako kaj kmalu stvar preteklosti. Pozabimo pa lahko tudi na zamudno iskanje gotovine, saj lahko sedaj plačilo res enostavno opravimo le z dotikom brezstične kartice, ki bo sedaj vedno ostala varno v naših rokah.

Sodelujte v NAGRADNI IGRI in osvojite brezstično MasterCard® kartico, naloženo s 100 €

Pošljite fotografijo svojih treh najljubših stvari in osvojite brezstično MasterCard® kartico, na kateri bo naloženih 100 €! Sodelujete lahko tukaj>>>.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri