Nov družinski hotel v Portorožu

Nov družinski hotel v Portorožu (foto: Hoteli LifeClass Portorož) Hoteli LifeClass Portorož
26. 6. 2017 Promocijsko sporočilo

Si predstavljate, da greste na počitnice z vašimi malčki kar s športnim avtomobilom? Ne, otroškega vozička ne potrebujete. Ne, tudi previjalne mizice ne. Banjico za kopanje vašega malčka? Tudi ne. Knjigice? Pustite doma. S seboj vzemite oblačila in najljubšo igračko, za ostalo bodo poskrbeli v Socializing Hotelu Mirna.

Hvala novemu družinskemu hotelu, kjer vas vse najnujnejše stvari čakajo od rezervacije dalje. Hoteli LifeClass Portorož so pripravili vse za brezskrbne družinske počitnice. Rezervirajte si eno od največjih družinskih sob na slovenski Obali s pravljičnim pogledom na Piran. Iščete mir in prijetno okolje z naravno senco za igro z vašimi otroki? Brez čakanja v dolgih kolonah? Potem je Socializing Hotel Mirna prava izbira.

Socializing Hotel Mirna - nov družinski hotel v Portorožu

Otroški svet v malem

Brezplačno si lahko sposodite vse, kar potrebujete za brezskrben družinski oddih. Otroški voziček vas čaka na recepciji, v sobi previjalna mizica, v kopalnici majhna otroška kopalna kad, na nočni omarici nočna lučka. Ko boste pokukali v omaro, bo na otroškem obešalniku visel še otroški kopalni plašček. In če ne boste vedeli, kje se skriva vaš malček ... Poiščite ga pod baldahinom, kjer se bo lahko z igračami prepustil svojemu pravljičnemu svetu.

Igranje z morskim junakom Mini-IONOM

Morski junak Mini-ION

In za konec – medtem ko boste vi počivali, se bodo z vašimi otroci igrali animatorji z morskim junakom Mini-IONOM. Pestro dogajanje vaše malčke čaka na plaži in v povsem novi igralnici Neptun, kjer bodo male junake popeljali v svet pod morsko gladino. Pridite na počitnice tja, kjer se družinsko veselje nikoli ne konča. V Socializing Hotel Mirna - www.lifeclass.net/si/hoteli/hotel-mirna.