Nov Garminov navigator tactix

25. 10. 2013 Promocijsko sporočilo

Garmin napoveduje novega robustnega navigatorja z GPS sprejemnikom in ABC uro v taktičnem dizajnu, ki so ga poimenovali tactix.

Tactix je zasnovan za treniranje, raziskovanje in še več. To zapestno uro odlikuje višinomer, barometer, 3-osni elektronski kompas in številne možnosti beleženja natančne pozicije v naravi. Je vodotesen do 50 metrov, baterija pa v načinu GPS zdrži do 50 ur.

Na uri je prednaložena programska oprema Jumpmaster za dodatno podporo pri padalstvu. Ima črno mat ohišje z ukrivljenim steklom in zeleno osvetlitvijo, zato na primer ni vidna z napravami za nočno gledanje.

Odlikuje ga prilagodljivo navigacijsko orodje, ki omogoča načrtovanje izletov, ustvarjanje načrtovanih poti, beleženje točk poti, območja doskoka ali potencialne strani kampov.

Opremljen je z ABC senzorji (višinomer, barometer in kompas), kar nudi informacije v realnem času. Vgrajen višinomer nudi podatke nadmorske višine za natančno nadziranje dviga in spusta.

Barometer je lahko uporabljen za predvidevanje vremenskih sprememb s prikazovanjem kratkotrajnih trendov zračnega pritiska.

Uporabniki lahko obdržijo svojo smer s 3-osnim elektronskim kompasom ne glede na to ali se premikajo ali ne.

Omogoča tudi podatke za tek in kolesarjenje v realnem času. Razdalja, hitrost, tempo in porabljene kalorije pomagajo uporabniku spremljati napredek med športno dejavnostjo.

Združljiv je s senzorjem srčnega utripa Garmin za podatke o srčnem utripu, senzorjem hitrosti/kadence za razdaljo, hitrost in kadenco med kolesarjenjem. Prikazana podatkovna polja na uri so popolnoma prilagodljiva.

Novi Garmin tactix bo na voljo to jesen po maloprodajni ceni 457 eur. Je najnovejša rešitev v outdoor segmentu Garmin, ki se osredotoča na razvoj tehnologij in inovacij za izboljšanje outdoor izkušenj uporabnika.

Za več informacij obiščite garmin.com/outdoors, garmin.blogs.com in twitter.com/garmin.

Garmin tactix

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri