Nova Djokovićeva linja Falcon

21. 1. 2009

Nadarjeni teniški igralec srbskega rodu Novak Djoković je v Melbournu spektakularno razkril novo linijo športnih oblačil in obutve Falcon, ki jo je posebej zanj izdelal adidas.

Kot je povedal, je linijo Falcon izbral zato, ker verjame, da je stil njegovega igranja podoben sokolovi tehniki lova: "Živim za velike tekme proti močnim nasprotnikom in to se sedaj odseva v oblačilih in obutvi, ki jih nosim na igrišču. CC Genius je točno tak čevelj kot sem ga iskal, je lahek, a ima odličen oprijem in mi omogoča popolno svobodo gibanja na igrišču. Navdušen sem nad tem, da lahko posodim svoje ime prvemu CC Genius čevlju. "

Falcon obutev je na voljo v petih različnih barvnih kombinacijah v skladu s štirimi Grand Slam turnirji in Masters Series pokalom ob zaključku sezone. Srb bo imel na voljo še dve dodatni barvni shemi za nočni tekmi za Grand Slam v Melbournu in New Yorku.

Bela Edge teniška polo majica vsebuje Falcon logo na levi rami, olivno zelene črte pa se nadaljujejo na kratkih hlačah. Za nočne tekme bo Novak nosil črno Falcon kombinacijo s srebrnimi črtami, ki se bodo ujemale s posebno oblikovanimi CC Genius čevlji.