Novi Nuxovi formuli proti celulitu

15. 5. 2008

V laboratorijih NUXE so za sezono 2008 ustvarili nov program za doseganje vitkosti in se lotili 'napada' na dva glavna tipa celulita, maščobnega in infiltriranega.

Njihovi strokovnjaki so razvili novi formuli z visokimi koncentracijami aktivnih sestavin za učinkovito odpravljanje celulita in ju vgradili v dva nova izdelka iz linije Tonific® minceur: koncentrirani kremni gel proti celulitu ter masažno olje proti celulitu in za oblikovanje telesa.

Tonific® minceur kremni gel

Nova formula kremnega gela je pripravljena za srdit boj proti znakom maščobnega celulita in deluje proti kopičenju maščob. Zagotavlja trojno delovanje (na število in velikost maščobnih celic (adipocitov) ter sproži tako imenovano globinsko podporno delovanje) proti pojavu pomarančne kože.

Tonific® minceur masažno olje proti celulitu in za oblikovanje telesa

Novost iz laboratorija NUXE je Tonific® minceur masažno olje proti celulitu in za oblikovanje telesa z izvirno kombinacijo visokokoncentriranih eteričnih in rastlinskih olj, ki je namenjeno uničevanju znakov infiltriranega celulita in proti zadrževanju vode v maščobnem tkivu.

Značke: Nuxe