Plačevanje in pregled vaših financ na vašem mobilniku

19. 10. 2017 Promocijsko sporočilo

Ste vedeli, da tisti, ki imajo banko na svojem mobilnem telefonu bolj pogosto preverjajo svoj račun, bolj pravočasno plačujejo račune, manjkrat zaidejo v negativno stanje in trdijo, da imajo nad svojimi financami boljši nadzor? Kdaj ste nazadnje stali v vrsti pred okencem, da bi plačali položnico?

Mobilno in spletno bančništvo je v zadnjem desetletju in pol postalo samoumevno ter naša redna mesečna opravila pohitrilo, poenostavilo in pocenilo. Spremenile so se tudi naše navade in prioritete – čas je denar. Če se s tem strinjate, potem gotovo tudi položnice plačujete na enega od načinov, ki vam lahko prihranijo čas in denar. Plačilo položnic je eden od tistih rednih mesečnih opravkov, ki se mu ne moremo izogniti. Lahko pa poskrbimo, da nam vzame čim manj časa in je hkrati za nas čim bolj poceni.

Slikaj in plačaj – hitro, enostavno in ceneje

Eden od načinov za plačilo položnic je s pametnim telefonom preko mobilne banke s funkcijo slikaj in plačaj. Položnico preprosto slikate ter potrdite z uporabo enostavne in varne funkcije, ki omogoča plačilo kjer koli in kadar koli v dnevu.

Aktivacija

Naročilo aplikacije Mobilna banka GO! je preprosto. Če ste stranka UniCredit bank aktivacijo mobilne banke lahko opravite prek svoje Online banke, ali v eni izmed naših poslovalnic.  Zanimivo je, da le 19 % uporabnikov nadaljuje z uporabo spletne banke po tem, ko so preizkusili mobilno banko.

Safet Pramenko, Večkanalna strategija, UniCredit Bank

Safet Pramenko, Večkanalna strategija, UniCredit Bank: »Uporaba mobilne banke je v porastu tako med mlajšim kot starejšim prebivalstvom, kar dokazujejo tudi številne raziskave. Razlogi za to so očitni. Med poglavitnimi so enostavnost uporabe mobilne banke, njena dostopnost, boljši pregled nad sredstvi kadar koli in kjer koli ste, brezpapirno poslovanje in seveda tudi varnost.«

Prednosti mobilne banke GO!:

  • Enostavna uporaba: preprosta navigacija in enostaven način plačevanja s funkcijo »slikaj in plačaj«.
  • Visoka varnost: podatki, vezani na račune in geslo, se nahajajo na varovanem strežniku, dostop in podpisovanje nalogov pa je možno tudi s prstnim odtisom.
  • Možnost vpogleda 24/7: dostop do vseh bančnih storitev kjerkoli in kadarkoli, pregled nad dogajanjem na vašem računu, vseh vaših karticah, pregled kreditov.
  • Prihranek časa in denarja: popolnoma brezplačna in hitra namestitev aplikacije.
  • Če se odpravljate v tujino na vašem telefonu lahko najdete tudi pregled najbližjih poslovalnic in bankomatov, pa tudi aktualen menjalni tečaj.

Spletna stran: www.unicreditbank.si

Brezplačna telefonska številka: 080 88 00