Športni, strastni in s stilom!

Športni, strastni in s stilom! (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 10. 2018 Promocijsko sporočilo

Ni vam vseeno, če telovadite v čisto navadni majici in kratkih hlačah ... In ne počutite se dobro, če ne tečete v dobrih in hkrati lepih supergah ... Se prepoznate v opisu?

Prisegate na kakovostno športno opremo, tako, v kateri se bo vaše telo zdravo potilo, ki vas ne bo žulila ali odrgnila, ki bo prijetna na otip in koži prijazna ter seveda povrhu kar najbolj udobna. Pred nakupom si vedno zastavljate pametna vprašanja, da pod nobenim pogojem ne kupite mačka v žaklju:

• Bo to oblačilo udobno med gibanjem?

• Ali je material kakovosten in vzdržljiv, saj se bo oblačilo pogosto pralo in drgnilo ob grobe površine?

• Ali se hitro suši in vpija znoj?

Toda to ni vse! Zavedate se, da šport že dolgo ni samo fizično udejstvovanje, ampak je – način življenja. Je strast, filozofija, trend in tudi stil. Med miganjem ste lahko torej obenem videti super, z izbrano opremo med drugim izražate, kdo ste in kaj vam v življenju veliko pomeni. Torej se pred nakupom vprašajte dve dodatni vprašanji:

• Se dobro počutim v svoji koži, ko nosim to oblačilo?

• Ali ta športni kos izraža moj osebni in športni stil?

Verjemite, tudi če se vam morda sliši malo ‘plitvo’, a to vam bo dalo dodatno motivacijo. Že samo barve, v katerih se počutite odlično, so lahko – malo za šalo in malo zares – vaš osebni trener.

Športni stil pa je že zdavnaj zapustil dvorane in zelenice ter se preselil tudi na ulice in modne brvi. V bistvu jih je za nekaj sezon kar temeljito zavzel.

Torej, tudi če svoja ljuba športna oblačila oblečete za v mesto, boste zabili žebljico na glavico in ujeli dve muhi na en mah – udobje in najbolj vroči trend.

Dvorana A v BTC Cityju v Ljubljani v jesen vstopa z novo podobo, ki sledi svetovnim smernicam in ponuja sodobnejšo nakupovalno izkušnjo. Z jesenjo bo tako obogatena z novimi prodajalnami in svoja vrata je že odprla trgovina trendne obutve in oblačil The Athlete's Foot, kjer boste našli znamke, kot so Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Vans in druge. Veliko bolj stil kot šport pa v Dvorani A ponuja prodajalna Office Shoes, ki s svojo široko ponudbo obutve sledi modnim trendom z londonskih ulic in ponuja znamke, kot so Tommy Hilfiger, Lacoste, Converse, UGG, Dr. Martens, Puma, Gant, Napapijri.