Suzuki V-Strom – avantura za vsakogar

29. 4. 2019 Promocijsko sporočilo

Suzuki V-Strom za moto sezono 2019 prinaša izboljšave na svojih preizkušenih strojih za športno-potovalne moto avanture. Družino V-Strom sestavljajo trije modeli, ki so vsak po svoje edinstveni in namenjeni različnim uporabnikom.

 

V-Strom 1000 in V – Strom 1000 XT

Motoristom in motoristkam, ki so zahtevni in izkušeni in na dan prevozijo tudi po tisoč kilometrov, sta namenjena V-Strom 1000 in 1000 XT. Oba modela združujeta nezahtevno uporabo, pregovorno zanesljivost in lahkotnost v vožnji ter udobje za krmilom. Medtem ko je V–Strom 1000 bolj domač na asfaltnih ovinkih, kjer prideta do izraza njegov močan okvir ter dvovaljni motor z veliko navora, pa je tisti z oznako XT narejen tudi za zahtevnejše avanture, ko pod kolesi zmanjka asfalta. Vzmetenje je namreč prilagojeno vožnji po neravnem terenu, ki ga dopolnjujejo kolesni obroči z žičnimi naperami in pnevmatike, s katerimi lahko zanesljivo premagujete tudi kilometre po brezpotjih. Oba 1000-'kubična' V-Stroma lahko opremite z dodatno opremo, ogrevanimi ročicami, dodatnimi ščitniki in kompletom stranskih kovčkov ter osrednjim 'top case' kovčkom. Med vašimi potovanji pa za varnost skrbita serijska sistema nadzora proti zdrsu zadnjega kolesa in sodobni  zavorni sistem ABS. Suzuki V-Strom DL 1000 vam je na voljo od 11.900 EUR.

V-Strom 650 in V-Strom 650 XT

Nizek sedež in lahkotno vodenje bosta navdušila vse, ki cenijo udobje in kompromis, ki ga prinašata V-Strom 650 in 650 XT. V tem razredu je to zmagovalna kombinacija glede na ceno in preverjeno vsestranskost. Če iščete motocikel za vsakodnevno uporabo, da se z njim odpeljete v službo, za konec tedna pa na izlet sami ali v dvoje, je to odličen motocikel, ki vam ne osuši denarnice. Vsi, ki radi raziskujete tudi nekoliko bolj odmaknjene makadamske poti, pa tudi tu lahko izberete izvedbo XT, ki je prilagojena vožnji po terenu. Zanesljiv V-dvovaljni motor je nezahteven za uporabo in bo navdušil tako začetnike kot vse, ki si želijo živahnega vijuganja po mestnih ulicah in ovinkih. Motor prepriča z zanesljivostjo, navorom in močjo. Suzuki V-Strom DL 650 vam je dosegljiv od 7.990 EUR.

 

V-Strom 250

Najnovejši član družine V-Strom 250, ki je na naše ceste prvič zapeljal lani, prinaša povsem novo zgodbo, saj združuje lahkotnost in nezahtevnost v vožnji. Prepoznaven po dizajnu in značilnem zašiljenem nosu, ki je prisoten pri vseh modelih V-Strom, in v zanimivi, atraktivni barvni kombinaciji navduši tudi z videzom. Njegove zmogljivosti dopuščajo učenje in raziskovanje vsem, ki se z motociklizmom šele spoznavajo. V–Strom 250 je namreč motocikel, ki tako kot večja brata prinaša uporabniku prijazne lastnosti, kljub manjšim dimenzijam in masi, ki ne presega 188 kilogramov. Vijuganje v mestni gneči je na njem lahko, saj imate z 800 milimetri višine sedeža od tal tudi vsi, ki ste nižje rasti, ves čas vse pod nadzorom. Ženske so nad njim navdušene, saj se lahko brez strahu pred težo ali tem, da ne bi dosegle z nogami do tal, sproščeno vozijo po vsakodnevnih opravkih in na daljše izlete. Zaradi prijaznega značaja dvovaljnega motorja je tudi odličen motocikel za vse, ki ste ravnokar opravili vozniški izpit. Za varnost pri zaviranju v vseh pogojih skrbi odlični zavorni sistem ABS. Suzuki V-Strom DL 250 dobite za 4.590 EUR.

 

Več o motociklih suzuki si lahko preberete na www.suzuki.si v rubriki motorji.

 

Značke: Suzuki