Zaključek Sensilab dogodka 'Zeleni detox izziv'

Zaključek Sensilab dogodka 'Zeleni detox izziv' (foto: Anže Furlan) Anže Furlan
19. 2. 2015 Promocijsko sporočilo

Sensilab, slovensko blagovno znamko, ki skrbi za naše zdravje, pozna že mnogo ljudi. Sensilab pa ni le ime, ni le blagovna znamka. Sensilab je ime, pod katerim delujejo ljudje, ki jim ni vseeno. V skrbi za vas, se posvečajo nudenju celostnih rešitev vaših težav.

Zato je Sensilab v sodelovanju s spletnim portalom Vizita.si v petek, 13. 2. 2015 v trgovini Sensilab misli Zdravo v ljubljanskem Cityparku, organiziral tiskovno konferenco, na kateri je občinstvu predstavil uspešno izpeljan projekt 'Zeleni detox izziv', skupinsko razstrupljanje po programu 30 DAYS Green Cleanse.

30 DAYS Green Cleanse je celovit 30 dnevni program, ki omogoči učinkovito razstrupljanje celotnega telesa. Vsebuje tri naravna prehranska dopolnila, ki vsebujejo kombinacijo razstrupljevalnih alg in izvlečkov zelenih rastlin. Izdelek preprečuje zakisanost telesa, iz njega odstrani težke kovine in odlično čisti ter krepi kri. Poleg prehranskih dopolnil program vsebuje tudi 30-dnevni priročnik z recepti in priročno škatlico za shranjevanje in odmerjanje kapsul, ki gre tudi v najmanjšo torbico.

»Ker se zavedamo, da je razstrupljanje lahko izjemno stresno, boste vsak dan razstrupljanja na vaš e-mail prejeli predlog jedilnika in recepte, nasvet dneva in mojo osebno podporo, ki vam bo odgovorila na vsa vaša vprašanja o razstrupljanju«, pojasnjuje Staša Matjaž, holistična nutricionistka pri podjetju Sensilab.

Nad rezultati boste navdušeni. V to smo prepričani!

Zelenega detox izziva se je v januarju udeležilo več kot 4300 oseb, nekateri med njimi pa so z nami delili tudi svoje doživetje izziva.

Jana Koteska, 31-letna manekenka in notranja oblikovalka, je nad rezultati izziva navdušena. »Uredila se mi je prebava, nisem več napihnjena, bolje se počutim, tudi lažje. Z razstrupljanjem sem zelo zadovoljna. Nad njim pa sem navdušila tudi svojega fanta«, pravi ambasadorka skupinskega razstrupljanja.

Nad programom 30-Days Green Cleanse je navdušena tudi Margareta Atelšek iz Ljubnega v Savinjski dolini. »Lažje mi je bilo, ker sem vedela, da nisem sama, saj sem vsak dan prejemala vaša sporočila. Prvi dan razstrupljanja sem se počutila dobro, naslednji dan bolje in potem še bolje. Prenehal me je boleti želodec in čez dva tedna nisem imela več toliko težav z zaprtjem. V tem času sem izgubila 5 kilogramov. Počutim se odlično«, je navdušena in prepričana, da je potrebno razstrupljanje ponovitivsako jeseni, po dopustih ali pred novim letom in po njem.

»Učinek je neverjeten. Postala sem drug človek. Sem polna energije in da ne govorim o kilogramih, ki so izginili kljub temu, da nisem bila nikoli lačna«, pa nam je zaupala Špela Peskar iz Ljubljane, ki se bo razstrupljanja z veseljem lotila tudi v prihodnje.

Razstrupite se tudi vi!

Zajemite moč narave, razstrupite svoje telo in se pridružite 30-dnevnemu zelenemu detox izzivu tudi vi. Prijavite se lahko na www.sensilab.si/detox-izziv.

30 DAYS Green Cleanse, najlažji razstrupljevalni program (Foto: Anže Furlan)

30 DAYS Green Cleanse, najlažji razstrupljevalni program (Foto: Anže Furlan)