O čem najpogosteje laže posamezno astrološko znamenje

O čem najpogosteje laže posamezno astrološko znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2021

Ste se danes že zlagali? Vsak naj bi na dan povedal vsaj 2 laži!

Včasih si pomagamo z malimi lažmi iz obzirnosti. S tem načeloma nikomur ne škodujemo. Včasih lažemo povsem avtomatsko, da ne bi prizadeli drugih ali pa da se ne bi znašli v težavah. Včasih povemo neresnico, da bi se izvlekli iz določene situacije. No, nekateri ljudje pa znajo tudi pretiravati.

Če vprašate astrologe, ima vsako astrološko znamenje 'svoje laži' – stvari, o katerih so pogosto neiskreni.

Preberite, katere so najpogostejše za vaša astrološko znamenje:

Oven

Oven običajno ni povsem odkrit o svojih izkušnjah in sposobnostih – saj se želi vedno pokazati v najboljši luči. Zato ponavadi zgodbo malce olepša.

Pogosto tudi prikrije, kako se v resnici počuti. »V redu sem,« bo rekel oven, ko ga bo nekdo vprašal, kako je. Pa čeprav to ni čisto res.

Bik

Bik pogosto laže o svojih čustvih. Nekaj ga bo močno prizadelo, a bo rekel, da se ga ni dotaknilo.

Bik bo tudi brez zadržkov rekel, da je zelo zaposlen, ko si bo zaželel le mirnega večera in noči (namesto druženja in zabave).

Dvojčka

Dvojček je pustolovec in ne mara govoriti o tem, kam gre in s kom se bo srečal. Zato o tem molči ali pa se zlaže. Tako ni zavezan na en načrt – ker nikoli ne veš, morda se pokaže kakšna boljša pustolovščina.

Rak

Rak pogosto laže o svojih čustvih – da bi se zaščitil. Okolici želi pokazati svojo zabavno stran, nikakor ne čustvene. Tudi ko je nerazpoložen ali ranljiv, običajno laže o vzroku za takšno počutje.

Lev

Lev je rad v središču pozornosti in če trdi, da to ne drži, potem zelo verjetno laže. Rad se zlaže tudi zato, da bi se izkazal za pametnejšega in sposobnejšega, kot je v resnici. Poln ponosa bo branil sebe in druge, pa čeprav je jasno, da nima prav.

Devica

Pogosto se zlaže ali išče izgovore, da bi dosegla svoje. Devica zna biti precej zahtevna in ima rada življenje urejeno na poseben način. Zato se pogosto zlaže tudi, da bi manipulirala situacijo.

Tehtnica

Tehtnica se ponavadi zlaže, da bi se lažje povezala.

Obožuje družabno življenje, vedno se poskuša povezovati in zato pogosto laže, da bi bila privlačnejša. Bele laži so njena stvar – zgodbe bo olepšala, da bi bolj pritegnila.

Škorpijon

Škorpijon laže o svojih mislih in občutkih. Namesto, da bi o njih spregovoril, drži zamere in ponotranji svoja čustva. Težko se sooči z drugimi, zato raje drži jezik za zobmi, kot da bi naredil sceno.

Strelec

Strelec se bo zlagal, da bi se izvlekel iz določene situacije. Preveč rad ima svobodo, da bi se omejeval z nečim dolgočasnim. Tako laže, da bi nadaljeval s svojim raziskovanjem in s svojimi stvarmi.

Kozorog

Kozorog laže o svoji ranljivostih in slabostih. Te negotovosti ga je strah, zato se zlaže in pretvarja, da ne obstajajo.

Vodnar

Vodnar močno ceni znanje in poštenost. A ko se odloči spletkariti, se zna prav tako zlagati. Vodnarjev genialen um želi kar najbolje izkoristit situacijo in zato pogosto laže, da uresničil svoj načrt.

Ribi

Riba pogosto laže, da bi zaščitila ljudi, ki jo obkrožajo. Zelo dobro se namreč zaveda prostranosti vesolja in svetovnih grozot. Rezultat so laži, da bi zaščitila nedolžnost in čistost, pišejo na strani thoughtcatalog.com in astrotalk.com.

Preverite še: