Oglasila se je tekmovalka Sanjskega moškega in komentirala Blaževo izjavo o depresiji

Oglasila se je tekmovalka Sanjskega moškega in komentirala Blaževo izjavo o depresiji (foto: Instagram: Arijanna di Palma) Instagram: Arijanna di Palma
28. 11. 2022

Pred dnevi je Blaž šokiral z neuvidevno izjavo o depresiji, ki jo je komentirala tudi ena od favoritk letošnje sezone Sanjskega moškega.

Kristina Miler je v resničnostnem šovu Sanjski moški nedvomno tekmovalka, ki je dobila veliko pozornosti. Kljub temu, da je v šov prišla nekoliko kasneje, je sanjskega moškega Blaža že takoj navdušila.

Kristina je tudi ena tekmovalk, ki se je z Blažem že poljubljala, njuno kemijo pa lahko začutimo prek ekranov prav vsakič, ko sta skupaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Blaž je šokiral javnost s svojo izjavo o depresiji

Sanjski moški pa je v preteklih dneh dvignil kar nekaj prahu zaradi svojih objav na družbenih omrežjih. Najprej je na svojem TikToku objavil posnetek, ko se mazohistično izživlja nad medvedkom, nato pa je v živo spregovoril tudi o depresiji in javnost presenetil s svojo izjavo.

Blaž je o depresiji povedal tako: "Depresijo se da takoj premagati, že samo, če se začneš veliko gibati in začneš delati stvari v življenju. Depresija, depresija, ne vem no, jaz nikoli nisem v to preveč verjel... Ojej, zdaj sem pa zelo depresiven, zelo mi je težko," je pojasnil svoje mnenje glede bolezni, za katero vsako leto zboli med 8 in 10 % Slovencev.

Njegova izjava je sprožila pravi val ogorčenja: sploh iz strani ljudi, ki so se sami borili z depresijo ali ki imajo bližnje, ki bijejo to težko bitko.

Situacijo je komentirala tudi Kristina

Blaževo izjavo je komentirala tudi Kristina. Na svojem Instagram profilu je odgovarjala na vprašanja sledilcev, eno od vprašanj pa je bilo tudi, ali sama verjame v depresijo.

"Ja. Ampak mislim, da imamo vsi drugačen pogled na to in vsak se sooča drugače, na drugačen način s tem. Enim pomaga šport, drugim branje ali najljubši hobi. Nekateri se zamotijo z glasbo, eni se zaupajo bližnjim, spet drugi so radi sami," je pojasnila Kristina in poudarila, da o tem govori iz lastnih izkušenj.

Obenem je Kristina komentirala tudi odziv ljudi na Blaževo izjavo. "Včasih se kdo ne zna izraziti ali svetovati, ne napadite te osebe takoj, ker nikoli ne veš, zakaj kdo tako odreagira. Širite ljubezen, ne sovraštva. Nikoli ne obsojajte, če ne poznate zgodbe," je opomnila svoje sledilce in obenem poslala lepe misli vsem, ki se z depresijo borijo.